Zdravi život

Indira i Miroslav Levak dizajnirali spravu za vježbanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Indira i Miroslav Levak dizajnirali spravu za vježbanje koja zauzima samo 15 centimetara.

Pjevačica grupe Colonia našla se u novoj profesiji. Postala je dizajnerica - i to sprave za vježbanje. A u tome joj je pomogao suprug Miroslav Levak, trostruki prvak države u bodybuildingu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 3 Ranjeni, ali sretni Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

'Ja živim od ideja a suprug sprovodi u djelo. Inicijatori su moje prijateljice', kaže Indira.

Sprava zauzima samo 15 centimetara. A dovoljna je da se pokrenu svi mišići. A kako vježba, pokazala je i Indira, i to sve uz osmijeh.

'Ja uz svu muku .... hahaha, ma tjelovježba nije muka. Otkad sam upoznao svoju suprugu sve radi s energijom i smijehom', priznaje Miroslav.

Bračnom paru u dizajnu je pomogao i Mario Mlinarić. Iako se Mario i Miro već godinama bave fitnessom, Indirina je riječ ipak bila zadnja.

Uz ljubav prema vježbanju, veže ih i ljubav prema pjesmi.

Indira je ozbiljno odlučila utegnuti svoje tijelo i skinuti koji kilogram

'U biti ja se bojim da će moj muž uskoro s obzirom da sam vidjela da mu jako ide dobro, priča, ide mu jako dobro s mikrofonom. Bojim se da će počet pjevat a ja ću počet radit s željezom', kaže Indira.

'Prije svega dolazim u napast da i ovaj mikrofon uzmem i lagano zapjevam. Otkad sam svoju suprugu upoznao, desile su se jako čudne stvari u mom životu. Počeo sam jesti kulen, puno pričati, rakiju još ne pijem, ali mikrofon mi se sviđa...', kaže Miroslav.

Ako dosad niste bili sigurni, pravi je trenutak da uhvatite bolju polovicu za ruku i zajedničko vrijeme pretvorite u vježbanje. Sudeći prema bračnom paru Levak, rezultati su zagarantirani!

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene