Potpuno opušten

IN Magazin u điru Stradunom s legendarnim Michaelom Jordanom: Šetao je ležerno, a novinari i fanovi nisu ga remetili

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jordan +0 Michael Jordan Galerija

Svoje ljetovanje u Hrvatskoj legenda NBA-ja završila je u điru Stradunom u kojem mu se pridružila i naša ekipa. Cijelo vrijeme pratila ga je četa obožavatelja, a IN Magazin doznaje kako je na to reagirao te što je okupljenima značio ovaj susret.

Tijekom krstarenja Jadranom Michael Jordan uživa u 95 metara dugoj jahti O'Pari za koju tjedni najam iznosi milijun eura. Bazen, jacuzzi, teretana, haliodrom te paluba koja se po potrebi može povećati za sunčanje ili zabavu tek su dio sadržaja koje luksuzno plovilo nudi. Košarkaška legenda na njoj uživa s povećim društvom koje je u Dubrovniku uživalo u zajedničkim večerima i druženjima.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

''Lijepa je to reklama za Hrvatsku i velika je stvar što je Michael Jordan došao baš u Hrvatsku. On je apsolutno najveći '', kaže Vlado Radičević, sportski urednik i novinar, a s njim se slaže i njegov koleg Tonči Vlašić. 

''Vidjeti ga ovdje na Stradunu je stvarno doživljaj, to je pravo čudo'', rekao je. 

Inače upravo Jordan će održati govor 11. rujna kada će Toni Kukoč biti primljen u košarkašku kuću slavnih u Springfieldu. A je li možda i to povod njegovog dolaska ua Hrvatsku?

''Nema sumnje, pogotovo kad znamo da Toni i Jordan skupa igraju golf, druže se i dobri su prijatelji, ali vjerujem da je i jedan od razloga jer je čuo što je Hrvatska i koliko je Dubrovnik lijep'', smatra Tonči Vlašić. 

O Jordanovom ljetovanju u hrvatskoj pisali su i svjetski mediji. Tijekom svog boravka u Hrvatskoj obišao je Split, Skradin, Trogir i Hvar te se nakon toga usidrio ispred dubrovačkog Starog grada. Napravio je đir Stradunom i na oduševljenje brojnih obožavatelja sjeo na ručak za stol na kojem je pogled na njega bio dostupan.

''Izjava nije bilo, ali vidimo da ga ne remete ni novinari ni brojni obožavatelji koji ga žele slikati. Dosta je ležerno šetao Stradunom'', kaže Vlado Radičević. 

Veselimo se čuti Jordanov govor na skorom ulasku Tonija Kukoča u košarkašku kuću slavnih.

On će biti peti Hrvat, nakon Krešimira Ćosića, Dražena Petrovića, Mirka Novosela i Dina Rađe, kojem je ukazana ova čast. Time će Hrvatska, nakon SAD-a, postati zemlja s najviše članova i preuzeti drugo mjesto od Srbije koja ima četiri člana.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene