Kod njih je baš veselo

Slavni vlasnici velikih obitelji! Tko su Hrvati sa ogromnim obiteljima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tek svaka deveta obitelj u Hrvatskoj ima više od dvoje djece. No, lošoj statistici prkose neke domaće zvijezde.

Djeca su radost i bogatstvo. Na mladima, svijet ostaje, često čujemo ove uzrečice! Nažalost, u Lijepj našoj podaci o natalitetu ne idu tomu u prilog. Tek svaka deveta obitelj u Hrvatskoj ima više od dvoje djece. No, lošoj statistici prkose neke domaće zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi po sličnom obrascu Prokletstvo Vatrenih! Ćirinim sinovima brakovi redom propali

Bivši nogometaš i izbornik Igor Štimac sada ima još jedan razlog za sreću. Prije nekoliko dana, po peti je put postao otac. On i partnerica Lana dobili su sina Niku. A Štimac se tako upisao u klub višestrukih roditelja. "Najponosniji sam na to što imam predivni krug prijatelja, predivnu ženu s kojom dijelim prostor, život, djecu na koju sam neobično ponosan, koju bi svaki roditelj poželio", priča Štimac.

Prije nepunih godinu dana i Štimčevu suigraču iz reprezentacije vatrenih Slavenu Biliću,rodilo se četvrto dijete - djevojčica Nia. Sa sadašnjom partnericom već ima trogodišnju kćer Sofiju, dok je u prvom braku, sa splitskom odvjetnicom Andrijanom, dobio sina Lea i kćer Alani. Obitelji nogometaša očito uživaju u velikim obiteljima. Dva sina i dvije kćeri ima Stipe Pletikosa, dok njegov kolega Dario Šimić i supruga Jelena imaju četiri sina, od kojih su neki, naravno, krenuli tatinim stopama. U kući njegova kolege s travnjaka Igora Bišćana obrnuta je slika. On i supruga Marija ponosni su roditelji četiriju djevojčica.

Sedam stolaca potrebno je za stolom u domu obitelji Marka i Sandre Perković. Dvojica sinova i 3 kćeri zadaju im mnogo posla. A Marko priznaje kako ne voli biti strog otac te da je popustljiviji od supruge. Splitski glazbenik Goran Karan ponosan je na svoja četiri sina - Roka, Ivana, Mirana i Ivora. S petero djece može se pohvaliti i naš svjetski priznati glumac Rade Šerbedžija. Sina Danila, koji se bavi režijom, i kćer, glumicu Luciju, dobio je u prvom braku, dok su Milica, Vanja i Nina plod ljubavi s Lenkom Udovički. Obitelj Šerbedžija pravi je dokaz da ljubav, posao i obitelj idu ruku pod ruku. Kako to izgleda u velikim obiteljima, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene