Igor Mešin progovorio je o dugoj karijeri, davanju intervjua, najdražoj ulozi, ali i tome da je izvrstan kuhar.

Galerija


Atipičan glumac potpuno kažu, tako je naša Paola Valić Bekić najavila intervju s omiljenim glumcem i voditeljem Igorom Mešinom.

Vezani članci Novi problemi na Farmi Turbulentni dani na Farmi: Suze, smijeh i tenzije eskalirale su u svađu, a tu su i tajni farmeri! Sanja Vejnović - 3 Naša lijepa glumica napravila potez o kojem razmišlja godinama: "Zabavno je, a ljubav je glavni sastojak"

"Kažu za Mešina, on ne voli PR, intervjue, njemu to sve ide na živce", u nastavku je istaknula Paola.

"Puno ja stvari u ovom poslu ne volim, ali ne volim dovoljno da bi odustao od ovog posla. Da su mi intervjui i PR u ovom poslu bitni, nisu, ali naravno da su sastavni dio ovog posla i da se treba odraditi...", svjestan je potpuno situacije Igor.

Glumac i voditelj ističe kako nema niti jednu društvenu mrežu te da čak ne zna da li ih može sve pobrojati, ali ne zna niti odgovor na pitanje kako gurati karijeru bez njih, jer ipak su one postale sastavni dio naših života.

"Ja sam svoju kazališnu karijeru počeo prije 25 godina, a televizijsku prije 10. Te društvene mreže nisu bile toliko bitne, a danas živim na staroj slavi", kroz smijeh ističe Igor.

Igor se raspričao o tome i kako je otkrio da želi postati glumac, koji je bio prijelomni trenutak te koja mu je uloga ostala u pamćenju kao jedna od dražih. Ipak, čuli smo i kako je jako dobar kuhar te saznali što bi bio da nije glumac...

Cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Bivša djevojka Georgea Clooneyja pokazala bradavice na Tjednu mode u Milanu