novi stari voditelj

'Natjecateljska avantura najviše me koštala!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igor Mešin i ove će sezone voditi kulinarski show MasterChef. Za InMagazin otkrio je što mu je bilo najteže tijekom natjecanja u prošlogodišnjem showu, kako je fizički najviše nastradao na snimanjima te kako je sa suprugom podijelio uloge u kuhinji.

U novoj sezoni MasterChefa, Igor Mešin će, nakon što je u istom showu bio i voditelj i natjecatelj, opet preuzeti voditeljsku palicu. Priznaje kako nakon natjecateljske avanture ima više razumijevanja za kandidate. 

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef nova sezona Radovan Marčić otkrio koje je kulinarske tajne naučio tijekom snimanja Masterchefa

'Sad mi je super, sad se osjećam kao doma, ona natjecateljska avantura me više koštala. Imam više sažaljenja prema kandidatima jer ih razumijem, od prvih dana, kako proživljavaju to', otkrio je popularan voditelj i glumac. 

MASTERCHEF 2015: Ovo je kuhinja koja ne služi repete!

Najtraumatičnijim iskustvom iz showa smatra prvi kadar, prvu sekundu kad je prvi put zamahnuo nožem i porezao se. 'Prvo je izašla krv. Mislio sam da je to početak i kraj, ali onda sam se naviknuo. Svako malo bih se porezao. Fizički sam najviše nastradao kad sam bio kandidat u showu', otkrio je Mešin.

Bez obzira na znanje pokazano u MasterChefu, ne smatra se najboljim kuharom među glumcima. 'Treba podijeliti kuhanje na ono u MasterChefu i ono koje kuhaju glumci. Pokojni Zvonko Torjanac bio je takav stručnjak kad su gljive u pitanju, nema mu ravnoga. Inače 90 posto razgovora s glumcima završi na nekim receptima', istaknuo je Mešin gurmanske strasti glumaca. 

Otkrio je kako kod kuće najviše kuha upravo on, nazivajući se stvarateljem nereda u kuhinji, dok je supruga uništavač nereda. 

U novoj sezoni MasteChefa i dalje se uči novim kulinarskim vještinama. 'Zabavno mi je, super mi je da mogu usavršavati kulinarsko znanje. Mislim da su kandidati dobri, baš se trude i mislim da će biti dobra sezona', zaključio je novi-stari voditelj popularnog kulinarskog showa. Cijeli intervju pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene