Dao joj ultimatum

Ako ona ne pristane na njegove uvjete, tražiti će neku koja bude!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kliška tvrđava bila je domaćin izbora ljepote - Miss Adriatic turizma Hrvatske 2014.

Titulu najljepše ponijela je seksepilna Splićanka Adrijana Popović, koja se sprema u pohod na međunarodno natjecanje u Pescari. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivana Kovač i Igor Cukrov.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač u emisiji Zdravlje na kvadrat Otkrila nepoznate detalje o sebi Ivana Kovač dotaknula se prošlosti i priznala da je mogla nešto drugačije napraviti: "Što je bilo, bilo je…"

Mladi pjevač nam je otkrio i kako je svojoj dugogodišnjoj djevojci, beogradskoj manekenki Katarini Kržanović, dao rok do tridesete da se uda za njega jer će inače potražiti drugu. Na kliškoj modnoj večeri sreli smo i alfu i omegu grupe 'Stijene' Mišu Limića, koji je dao naznaku da bi kultni sastav uskoro ponovno mogao zasjati na glazbenoj sceni.

19-godišnja Adrijana Popović, koja je, na žalost brojnih mladića u dugoj vezi, juriša i na međunarodnu lentu na natjecanju u Pescari, u svibnju iduće godine.

'Ovih godina dosad, više su te neke missice i pobjednice imale taj neki ekskluzivni, profinjeni look. Sad se to malo promijenilo, više taj pobjednički đir ide prema nekom malo divljem looku, rekao bih čak onako malo pornografskom', rekao je Igor Cukrov.

Hoće li Split zamijeniti Abu Dhabijem?

Mladi pjevač britkog jezika, koji se u posljednje vrijeme poprilično nabildao, otkrio nam je kako njegova djevojka, beogradska manekenka Katarina Kržanović, s kojom ljubuje 5 godina, još ne razmišlja o braku.

'Osjeća se mlado. Dao sam joj rok do 30-e, ako ne bude do 30-e, onda ću tražit novu, milficu', objašnjava Cukrov.

Igor je prije 15-ak dana objavio videospot ''Jedna duša, jedno tilo'', koji je snimio u Dubaiju, a uskoro će izbaciti i novi, provokativni singl.

I dok se njezini kolege žale na nedostatak posla, Ivana Kovač je imala zaista radno ljeto.

Atraktivna pjevačica, čiji je hit ''Nima šoldi e pa ća'' proglašen najizvođenijim na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, doživjela je i prvu bakljadu na svojem koncertu, i to na otoku Hvaru.

Na izboru smo za ton pultom zatekli alfu i omegu grupe Stijene, Mišu Limića, koji je dao naznaku da bi kultni sastav uskoro ponovno mogao zabljesnuti na glazbenoj sceni, i to s novim, mladim snagama.

'Baš me nešto zasvrbilo, ha ha, Bit će, bit će, bit će. Ako se Stijene pojave ponovo, pojavit će se zaista u dobrom svjetlu', kaže Mišo.

U to ni najmanje ne sumnjamo pa bi tako kliška tvrđava, koja se pokazala idealnom destinacijom za izbor ljepote i glazbe, uskoro mogla odzvanjati rock notama Stijena.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene