POGLEDAJTE VIDEO

Idora Hegel vraća se na led - u predivnoj priči!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša proslavljena klizačica Idora Hegel aktivnija je nego ikad. Uz bajku na ledu ''Šegrt Hlapić'', pokreće i školu klizanja. Kako se osjeća ponovno u klizaljkama te što misli o povratku u Zagreb nakon Los Angelesa i Splita, pogledajte u ekskluzivnom intervjuu inMagazina!

''Staviti nekoga na led'' obično je fraza koju ne volimo previše čuti. No, ona poprima sasvim drugo značenje kada je u pitanju klizačka zvijezda, trostruka prvakinja Europe te žena koja je sa svega sedam godina postala članica reprezentacije.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Sjećate li se Kelly i Donne? Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

'To je moja ljubav i nikad nije izašla iz mene. Sad se malo vraćam na led, ali sad se vraćam. Povrijedila sam se, savjetovala sam operaciju, a ja sam to htjela izbjeći jer su mi rekli da se neću moći vratiti na led', kaže Idora.

>> Idora se vratila, sretna i nasmijana!

Upornošću i odlučnošću, koje obično krase vrhunske sportaše, ipak se uspjela oporaviti.

Obitelj je uskoro zagrebačku adresu zamijenila užurbanim Los Angelesom. Nakon dvije godine veze, 2008. godine na privatnoj ceremoniji na Beverly Hillsu naša poznata klizačica udala se za splitskog poduzetnika Jakšu Mrčelu.

'Kasnije sam upoznala čovjeka svog života i ostala sam trudna. Ja sam oduševljena majka dvoje djece i to me ispunjava maksimalno', objašnjava Idora.

U Hrvatsku se vraća krajem 2010., i to u Split. Po povratku u Hrvatsku, obiteljsko gnijezdo savila je u Splitu. No, nakon četiri godine ponovno se seli, ovaj put natrag u Zagreb.

'Mi smo se vratili tu iz Los Angelesa zbog naših obitelji i sinova da odrastu pored baka i djedova', kaže klizačica.

Svi koji želite Idoru vidjeti na ledu 19. i 20. studenog mogu se uputiti u Dom sportova, gdje nastupa u bajci na ledu ''Šegrt Hlapić''. Čudnovate zgode na ledu izgledaju čarobnije i atraktivnije nego ikad, a sigurni smo da će vas Hlapić, Gita, majstor Mrkonja i majstorica barem na trenutak vratiti u djetinjstvo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene