Vratila se u Zagreb

Kako je Ida Prester preživjela bračni kvar: "Po meni je život u braku život iz dana u dan"

Ida Prester - 3 Ida Prester - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 1 Ida Prester - 2 Ida Prester - 3 +0 Ida Prester - 4 Galerija

Ubila je glavnog junaka, odnosno, brak u pjesmi, kako bi ovaj pravi preživio, šali se Ida Prester na račun nove pjesme ''Kvar''. Priznaje i da njezin brak boluje od povremenih kvarova te da je već nekoliko puta pakirala kovčeg. Nasreću, nije se spakirala sama, već je s klincima i suprugom, nakon šest godina, beogradsku adresu zamijenila zagrebačkom. Kako je prošla prilagodba te kako rješava bračne probleme, otkrila je Maji Perici.

"Ja uvijek idem do kraja što se spašavanja ljubavnih veza tiče. Preselila sam se u susjednu zemlju, prodala stan, prekinula tadasnju vezu i rekla idem ja i za dva mjeseca sam vecć bila u Beogradu. Pa sam se i vratila nakon 6 godina tako da i taj krug ludosti završi u pocčetnoj poziciji", kaže Ida.

Pogledaj i ovo Ida Prester iznenadan odlazak Velika tuga u obitelji Ide Prester: "Teško je povjerovati da je ovo bilo prije samo tri dana, bio je baš lijep oproštaj, nismo ni znali..."

"Po meni je život u braku život iz dana u dan. Jednostavno preživljavanje, ova je godina svima bila krizna. I da sam više puta bila u koferima spremna, idem, vraćam se, doviđenja, ali bih eto na kraju ipak uz pomoć bilateralnih pregovora spremila stvari, razmišljala o djeci i ostala u braku i vezi", priznaje.

Premda i njihov brak ponekad pati radi nepomirljivih razlika, kvalitete koje ih povezuju još uvjek su jače.

"U kući sam živi kaos, znam. Pokušavam ispraviti ali je teško. Karakterno sam takva, bacam stvari po podu i ja stvarno to ne vidim. Za razliku od mog muža koji je bolničar, koji ima oko. Tu se mi jesmo nekako loše našli i naravno da on ludi sa mnom i ja s njim", kaže Ida.

Oko onih bitnih stvari u životu se itekako slažu, pa su tako nakon prvih 6 godina života u Beogradu doselili u Zagreb. Premda roditelji uvijek strahuju kako će se klinci prilagoditi u novoj sredini, na sreću Ida nema takvih problema.

"Kako mi pređemo granicu, tako Roko krene pričatr purgerski kakav ni ja ne pričam, stvarno je postao purger pravi", otkriva Ida.

Cijeli razgovor s Idom pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene