Zaljubili se u Dubrovniku

Susret nakon 40 godina čekanja: Napokon je dočekao svoju Eriku koja se zaljubila u njega u prošlom stoljeću

Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Ericu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Nakon četrdeset godina čekanja, slavni kantautor Ibrica Jusić dočekao je svoju Eriku. Amerikanka se u njega zaljubila prije 40 godina, kad ga je gledala na koncertu tijekom ljetovanja u Dubrovniku. Otad među njima postoji platonska veza, a sad je napokon stigao trenutak ponovnog susreta. Tomu je svjedočila i kamera In Magazina.

Nakon četrdeset godina čekanja, nervoza u zagrebačkoj zračnoj luci. Ibrica Jusić i njegov pas Bond s cvijećem čekaju fatalnu ljubav Eriku.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

"Titram, titram, avion kasni, ali ruže su mi dobre. Izdržat će još malo", izjavio je Ibrica čekajući Eriku.

Ibrica i Erika upoznali su se tijekom njegova koncerta na dubrovačkim skalinima.

"I pogled zoom, i pukne te grom ali bila je ono, baš platonska ljubav. Nije bilo uleta, nije bilo napada, meni je bilo dovoljno samo biti s njim, njezinim osmijehom. A bila je udata onda, a ja ne volim dirati tuđe žene", objasnio je Ibrica".

Kratko nakon susreta Ibrica je od Erike poštom dobio poklon.

"Unutra je bila jedna mala kapelica, Bogorodica s malim Isusom. Ta je mala kapelica u mojoj gitari putovala svugdje sa mnom po svijetu i sad je doma na polici, uz sliku moje majke", otkrio je pjevač.

Nakon što je Erika ostala sama, ponovno je kontaktirala Ibricu. Otad se dopisuju.

"Mislim da smo mi jedini par na svijetu koji se dopisuje još ručno bez mailova, 18 poruka dnevno, nego napišem, jedna prijateljica prevede jer ja ne znam engleski, onda čekaš 20 dana da dođe odgovor", objasnio je Ibrica.

I napokon, zrakoplov s Erikom konačno je sletio. Par se odmah, poput zaljubljenih golupčića, primio za ruke, a isto tako, s rukom u ruci, stigli su i dva dana kasnije, u zagrebački HNK na Ibričin koncert, kojim je proslavio 55 godina karijere.

Erika je kazala kako vidi ja zaljubljen, i da stalno nešto zaboravlja.

"Taman smo se malo uhodali ova dva dana, a poslije ćemo vidjeti što će biti. Ja malo loše govorim engleski, ali nosio sam rječnik sa sobom, tako da se sporazumijevamo", otkrio je Ibrica.

No kada Ibrica zapjeva, nesporazumima više mjesta nema, a sljedeći susret planiraju uskoro.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene