Pogledajte video

Ibrahimović hit u Parizu, nazvali čak i hamburger po njemu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih dana iz Pariza, osim modnih, stiže niz zanimljivih ugostiteljskih vijesti. Prva je restoran, koji je u pariškoj metropoli svim ljubiteljima nogometa, a posebno Zlatana Ibrahimovića, ponudio jedinstven način da utaže glad.

Naime, od sada možete naručiti hamburger koji je nazvan po slavnom sportašu Zlatan Ibrahimoviću. Potom je otvoren i kafić, u kojem živi desetak mačaka!

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović luda za tobom uz orkestar! Ibrahimović uz veliki hit Lepe Brene doplesao na pozornicu u Sanremu, pogledajte kakav je show nogometaš napravio!

Burger je osmišljen kako bi imao što više poveznica s nogometašem. Tako je, otkrivaju njegovi tvorci, velik i snažan.

>> Nije tipična žena nogometaša: Ibrahimovićeva 'super ku** deluxe'

'Grandan je Zlatan burger na meni stavio još u lipnju, no tek dva mjeseca kasnije, u kolovozu, pročulo se o njemu među navijačima. Nakon što su ga otkrili, postao je pravi hit. Jer Ibrahimović je na navijače Paris Saint Germaina ostavio snažan dojam. Njegovo ime čak je ušlo u sleng - Zlatan se tako često koristi umjesto riječi uništiti', kaže Jean Philippe Grandin.

Zlatan burger napravljen je od 600 grama mesa, nekoliko kriški slanine, četiri vrste sira, a sve to nalazi se u domaćem pecivu.

Kako je Ibrahimović ugovor s Paris Saint Germainom nedavno produžio do 2016. godine, vjerujemo kako će Zlatan burger još neko vrijeme biti na meniju. A da pariškim ugostiteljima ne nedostaje ideja, dokazuje i kafić u kojem ćete moći popiti kavu u društvu dvanaestak mačaka.

'Kafić se nalazi u Maraisu, u kojem su četvorni metri među najskupljima u Parizu. Vlasnica se dosjetila kako na ovaj način mogu uživati u društvu maca jer u malim stanovima brojni ljubitelji životinja ne mogu držati ljubimc', kaže vlasnik neobičnog kafića, Margaux Gandelon.

Inače, ovo su odbačene mace koje je kafić udomio. A vlasnica kaže kako će svaki klijent koji im na bilo koji način prouzrokuje stres, odmah biti izbačen iz mačjeg raja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene