Provjerite zašto

Iako tužna zbog izlaska, ovog je vikenda slavila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rimski njok, biftek i deset namirnica po vlastitom izboru, za celebrity kandidatkinju Emiliju Kokić sinoć su bili previše.

Žiri je odlučio kako je njezino jelo bilo najmanje uspješno pa je poznata glazbenica napustila najpoznatiju kuhinju u zemlji. Iako tužna zbog izlaska, ovog je vikenda bila u slavljeničkom raspoloženju.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef: Emilija Kokić: 'Ovo su ipak veći izazovi za nas amatere'

Ideja, termička obrada, prezentacija i, naravno, okus pripremljenog jela - komponente su prema kojima je žiri sinoć birao najbolje i najlošije jelo. Emiliji Kokić su zamjerili previše nespojivih okusa.
Poznata pjevačica nije željela napustiti svoj glamurozni štednjak. No, zbog iscrpljenosti i umora pala joj je koncentracija, što ju je kaže, stajalo ostanka u Celebrity MasterChefu.

Ovakve stvari se ne rade - hoće li biti kažnjeni?

Svakom se dogode pogreške, pa je, kaže, kiksevi u najpoznatijoj reality kuhinji neće obeshrabriti. Štoviše, ovog je vikenda sa zadovoljstvom pripremila večeru za prijatelje, uz koje je proslavila svoj 46. rođendan. Istog datuma obilježila je i šest mjeseci braka s televizijski spikerom Miljenkom Kokotom. Brak je, kaže, nije ni najmanje promijenio.

'To uopće nismo planirali, jer ni Miljenko ni ja nismo osobe kojima je važnija forma, nego sadržaj. Kada samo shvatili da imamo jedan duži period mirnog zajedničkog života koji je onako na jednim lijepim nogama radosti i uzajamnog poštovanja i razumijevanja, tada se dogodio trenutak', rekla je Emilija.

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina ljubavne veze, priča Emilija, Miljenko i ona više nego ikad sigurniji su u svoju spontanu bračnu odluku'

'O svemu u životu, Emilija kaže, dugo promišlja. Iako je svoj posljednji nosač zvuka izdala prije šest godina, na nove glazbene uratke još ne pomišlja. Važno joj je da se dogodi prava stvar, koliko god na nju treba čekati'. kaže.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene