Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Viralni hit, polijevanje ledenom vodom s humanitarnim ciljem, u koji su se uključile brojne svjetske zvijezde, zahvatio je i domaća poznata lica.


ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna. Svatko tko se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da učine isto. U slučaju da izazvana osoba odbije, mora donirati novac. Cilj ove globalne humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstava za borbu protiv opake bolesti.

Odbila sudjelovati u Ledenom izazovu - saznajte zašto!

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić zasjenio svoju Raquel očitim detaljem, a neke su podsjetili i na poznate filmske junake: "Možete li biti još zgodniji?" Raquel Mauri Rakitićeva Raquel otvorila ljetnu sezonu seksi fotkama, a on joj u komentarima poručio što o tome misli

'Ja sam Jelena Rozga i naravno da prihvaćam izazov', poručila je Rozga i izazvala Gibonnija, Milana Bandića i Dejana Lovrena. Mokar je završio i glumac Amar Bukvić. Severina  je izazov odradila u kupaćem kostimu, a izazvala je Gorana Bregovića, Dinu Merlina i Lepu Brenu.

Pod ledenim je tušem završio i nogometaš Ivan Rakitić koji je izazvao svog kolegu Luku Modrića. Broj poznatih koji su prihvatili izazov raste iz minute u minutu. Cilj ove akcije je osvijestiti svijet i prikupiti novac za istraživanje amiotrofične lateralne skleroze, opake bolesti koja napada neurološki sustav.
 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook