Biste li vi?

I domaće zvijezde su pokleknule: Tko će odgovoriti na izazov?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Viralni hit, polijevanje ledenom vodom s humanitarnim ciljem, u koji su se uključile brojne svjetske zvijezde, zahvatio je i domaća poznata lica.

ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna. Svatko tko se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da učine isto. U slučaju da izazvana osoba odbije, mora donirati novac. Cilj ove globalne humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstava za borbu protiv opake bolesti.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Odbila sudjelovati u Ledenom izazovu - saznajte zašto!

'Ja sam Jelena Rozga i naravno da prihvaćam izazov', poručila je Rozga i izazvala Gibonnija, Milana Bandića i Dejana Lovrena. Mokar je završio i glumac Amar Bukvić. Severina  je izazov odradila u kupaćem kostimu, a izazvala je Gorana Bregovića, Dinu Merlina i Lepu Brenu.

Pod ledenim je tušem završio i nogometaš Ivan Rakitić koji je izazvao svog kolegu Luku Modrića. Broj poznatih koji su prihvatili izazov raste iz minute u minutu. Cilj ove akcije je osvijestiti svijet i prikupiti novac za istraživanje amiotrofične lateralne skleroze, opake bolesti koja napada neurološki sustav.
 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene