Hrvoje Šalković i Ana Gruica krajem kolovoza postat će roditelji, pa se za novu životnu ulogu pripremaju punom parom.


Ana Gruica i Hrvoje Šalković prinovu očekuju krajem kolovoza, a dotad, kažu, čak i na ulici odgovaraju na često postavljena pitanja. Svadba je međutim, tabu tema o kojoj se ne razgovara čak ni u krugu obitelji.

'Takvu sam strahovladu uveo još prije 5, 6, 7, 8 godina, zabranjeno, tabu tema, nemoj to pitati', rekao je za inMagazin popularni pisac. Njihova veza nije iznenadila samo njihove roditelje. Mnogi su mislili da se poznati spisatelj neće lako smiriti, no splitska ga je glumica oborila s nogu.

Poznati neženja i zgodna glumica postat će roditelji!

'Na prvu loptu što je prelijepa i duhovita i zabavna, na drugu loptu što je super čovjek, a onda definitivno zakucavanje, kad sam je pogledao prvi put u kazalištu na predstavi, ne stvarno, onda sam rekao: Isuse!
Onda sam skužio, ova će mi dijete roditi
', otkrio je Hrvoje čime ga je osvojila lijepa splitska glumica koja smatra kako će njezin odabranik biti izvrstan otac.

'Bit će super otac, to sam znala odmah, zbog toga smo i krenuli u ovu priču jer sam znala da će, bez obzira što će život donijeti, budimo objektivni, uvijek biti super otac', kazala je Ana.

Cijelu priču o sretnim budućim roditeljima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook