Saznajte tko u njezinoj obitelji najbolje govori japanski, kako je video postao drugi najgledaniji u Japanu, hoće li nastaviti karijeru...


Poznati hrvatski top-model Ljupka Gojić Mikić i ove je božićne blagdane iskoristila za uživanje u krugu obitelji. Ljupki se prije sedam godina, kada je njezin suprug Mihael Mikić otišao igrati za japansku Sanfrecce Hiroshimu, život u potpunosti promijenio.

Vezani članci Marija i Igor Bišćan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile Slika nije dostupna Helena Šopar najavila da će raditi i nakon djeteta: "Zašto ne?"

'Plan je bio taj da ja tad, 2009. budem dva, tri mjeseca, pa odem u New York pa se vratim i tak, da i dalje radim svoj posao, ali došla je Jana i sve se promijenilo', rekla je Ljupka.

Ljupka od svoje 13. godine putuje po svijetu pa se i na japansku kulturu brzo privikla, a i djeca ju često podsjete na neka pravila i običaje. Jezik i pismo još nije svladala tako da ju nismo uspjeli nagovoriti da progovori japanski pred našom kamerom.

FOTO Domaća ljepotica više ne izgleda ovako – 'Baš provociraš'

Mihael je velika zvijezda u Hirošimi, a toga su svjesne i kćeri Jana i Mila koje su jako ponosne na svojeg oca.
'To im je pod normalno, one kuže sve, njima nije pod normalno kad dođemo u Hrvatsku pa vide mamu na televiziji. Smiješno im je... Šta ti radiš? Zašto si ti sad na televiziji mama? Malo sam čak i ljubomorna na to što Mika ima priliku da djeca prate to što tata radi i gledaju, navijaju. Mislim da bi bilo bolje za njih dvije da znaju što je mama radila. (smijeh) Malo je elegantnije nego nogomet', našalila se Ljupka.

Ljupka se za prošlu Noć vještica maskirala u supruga, a taj je video postao drugi najgledaniji u Japanu. Jana je prvo plakala kada je čula za mamin plan, no nakon razgovora s tetom u vrtiću ipak joj je dala zeleno svjetlo. 'I tek onda je došla doma i rekla "možeš biti tata". Shvatila je da se ne rugam nego da je to zanimljivo ne samo meni nego i drugima', objasnila je Ljupka.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN Magazina.