Za humanitarni cilj

Hollywoodski glumac na bečkom balu zaplesao i valcer!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skupe toalete i frakovi u Beču uz tradicionalni Walzer. Ali ispod odijela svi imamo isto tijelo, bez obzira koliko novaca imali ili kako smo pozicionirani u društvu. Bolest ne bira, napada i ne pita za cijenu.

Apsolutna zvijezda večeri, hollywoodski glumac Ian Ziering, znao je kako će njegov dolazak u cijeloj zemlji biti glavna vijest.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Austrijanci su mu zahvalili na sebi svojstven način što je došao zaplesati bečki valcer i tako pomoći u podizanju svijesti o borbi s ovom teškom bolesti.

Golemi skupocjeni luksuzni tepih za Iana se ručno radio u Nepalu, a krasit će njegovu Hollywoodsku vilu. Naručio ga je jedan od najpoznatijih proizvođača tepiha na svijetu.

>> Ima 49 godina, a izgleda upola mlađe!

U Hrvatskoj se godišnje zabilježi preko 12 i pol tisuća umrlih od raka, i to 351 muškarac i 224 žene na 100.000 stanovnika, što našu zemlju svrstava u sam europski vrh smrtnosti od raka. Manje stresa, više pozitivnih misli i plesa neće spriječiti, ali itekako može pomoći u borbi. 'Dance through life' moto je kojega se treba svaki dan pridržavati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene