Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupe toalete i frakovi u Beču uz tradicionalni Walzer. Ali ispod odijela svi imamo isto tijelo, bez obzira koliko novaca imali ili kako smo pozicionirani u društvu. Bolest ne bira, napada i ne pita za cijenu.


Apsolutna zvijezda večeri, hollywoodski glumac Ian Ziering, znao je kako će njegov dolazak u cijeloj zemlji biti glavna vijest.

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić plače (Foto: Screenshot Nova TV) Martina Tomčić o imidžu najstrože članice žirija: ''Nikad se nisam išla protiv toga boriti...'' Team Babe (Foto: IN Magazin) Bilmanov zlatni gumb iznenadio sve prisutne: "A nek vam bude, dođite vi nama opet!"

Austrijanci su mu zahvalili na sebi svojstven način što je došao zaplesati bečki valcer i tako pomoći u podizanju svijesti o borbi s ovom teškom bolesti.

Golemi skupocjeni luksuzni tepih za Iana se ručno radio u Nepalu, a krasit će njegovu Hollywoodsku vilu. Naručio ga je jedan od najpoznatijih proizvođača tepiha na svijetu.

>> Ima 49 godina, a izgleda upola mlađe!

U Hrvatskoj se godišnje zabilježi preko 12 i pol tisuća umrlih od raka, i to 351 muškarac i 224 žene na 100.000 stanovnika, što našu zemlju svrstava u sam europski vrh smrtnosti od raka. Manje stresa, više pozitivnih misli i plesa neće spriječiti, ali itekako može pomoći u borbi. 'Dance through life' moto je kojega se treba svaki dan pridržavati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook