U 2016. godini Ivana Nanut je pred svoj mikrofon privela brojne holivudske zvijezde koje su otkrile brojne tajne.

Galerija


Britanski kralj romantičnih komedija Hugh Grant stao je pred Ivanu Nnut zahvaljući svom najnovijem filmu ''Florence Foster Jenkins'' za kojeg će možda dobiti drugi Zlatni globus. Izvanredan glumački uspjeh kaže dogodio se zahvaljujući velikoj sreći. ''Imao sam nekakvu solidnu karijeru kad je naišao Richard Curtis i ''Četiri vjenčanaj i sprovod''. Ispalo je da je riječ o romantičnoj komediji. Da je to bio uspješan triler, snimio bih puno trilera. Tko zna'', priznao je Hugh.

Još jedan velikan kojeg smo imali prilike gledati na kino platnima, ali i na Doma TV-u u popularnoj seriji ''Šifra zločina''. Simpatični australac se osobno uvjerio u sve čari našeg otoka Hvara. ''Da, bilo je dobro. Otišao sam onamo s jednim članom postave.I lijepo smo se zabavili. I shvatili smo da smo malo prestari''', rekao je glumac Sullivan Stapleton.

Dobre stare i bezbrižne 90-e Ivanu Nanut je vratio Jason Priestley, poznatiji kao Brandon Walsh, tadašnja tinejdžerska ikona iz serije ''Beverly Hills 90210''. Serija se tada snimala u skladištu prepunom štakora jer su imali mali proračun.''Naša je serija zbilja bila geto. Bila je sjajna na površini, a ispod toga je bila povezana ljepljivom vrpcom i žicom''.

Koje su još zvijezde stale ispred mikrofona Ivane Nanut, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.