Sve su glasnija šuškanja da će se Miroslav Škoro kandidirati za predsjednika. Bi li za njega glasali njegovi kolege s estrade?

Galerija


Čak 50 glazbenih imena idućeg će vikenda nastupiti na 11. CMC festivalu. A za glazbeni spektakl u Vodicama ne priprema se Miroslav Škoro jer sve su glasnija nagađanja kako se upravo on planira kandidirati za predsjednika. 

Vezani članci Jole (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Jole i supruga Ana čekaju četvrto dijete: "Opet me čekaju pelene, dudice, bočice..." Miroslav Škoro vratio se na domaće pozornice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Miroslav Škoro najavio gdje će i kada službeno objaviti kandidaturu za predsjednika RH

Predizborne ankete daju mu velike šanse da postane predsjednik države, a on mudro šuti. Pjevač Miroslav Škoro bio je saborski zastupnik i konzul, pa mu politika nije strana. Odluči li pozornice zamijeniti Pantovčakom, glasove svojih kolega već je osvojio.

" Ako Miro stane na tu pozornicu ja ću zaokružit njegov broj, broj pored njegovog imena", rekao je Pero Galić, a Alen Islamović je potvrdio kako će mu "sigurno dati podršku".

Na pitanje zašto bi Škoro bio najbolji predsjednik njegovi kolege s estrade daju spremne odgovore pune hvale i podrške. 

"Šaljiv je, slušao sam njegove viceve pa sam se smijao ima jako lijepe pjesme, tamburaške tako da bi to bio veseo, veseo predsjednik, ako bi bila neka tuga on bi uzeo gitaru pa bi zasvirao", argumentirano je Islamović objasnio zašto bi Škoro bio odličan predsjednik. 

"On je vrlo inteligentan, pametan i mislim da ako bi netko trebao biti predsjednik po meni mislim da bi trebao on, sto posto", zaključio je i Jasmin Stavros

Prošlo je više od 10 godina otkako je naspustio saborske klupe i to nakon samo devet mjeseci. Predsjednički mandat traje pet godina, možda se upravo zato Škoro oko kandidature još dvoumi.

Glasove tamburaša ima, ali kad bi kolege glazbenici birali svojeg predsjedničkog kandidata bilo bi tu svega - od glasovanja za same sebe pa sve do nekih Škorinih konkurenata. 

"Ja bih da predsjednik bude Petar Grašo zato što bi u državi uvijek bilo dobrog crnog vina i fine hrane, a to je jako važno da ljudi budu pozitivni i dobro rade, dobra hrana i dobro piće", rekla je Mia Dimšić.

"Ja bih sebe izabrao obavezno jer nudio bih jedan program koji je zapravo najbolji na svijetu kojeg nitko na svijetu nije još predložio, a to je recimo da nitko ništa ne radi, da svi imaju novaca, svi su zaposleni", rekao je pak Boris Đurđević iz Colonie. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Sretno oženjeni princ zbog sočnog skandala izgubio titulu: Sud ga natjerao da prizna vlastitu kćer