Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojna poznata lica imaju nevjerojatne hobije.


Možda ste dosad živjeli u uvjerenju da se barbikama igraju samo djevojčice? Upravo ćemo vam razbiti tu iluziju. Hoolywoodska zvijezda Johnny Depp, kad se kamere ugase, uživa upravo u igri sa slavnom lutkom. No, ni to nije sve... Slavni glumac posjeduje i zavidnu kolekciju kostura golubova...

Vezani članci Odlazak političkih veterana Odlazak divova: Nakon godina na vlasti više nisu na čelu županija i gradova. Hoće li gubitnici izbora otići iz politike? Serija Seinfeld Zvijezda legendarne serije glumit će u filmu kćeri naše poznate političarke, a ona ne krije koliko je ponosna na nju

Teen zvijezda devedesetih Minea ipak ne skuplja ni vrapce ni komarce. No u djetinjstvu, priznaje, ipak nije odoljela poznatom trendu skupljanja limenki i salveta.

"Ja sam bila jako uspješna u tome i doma imam veliku kolekciju koju ne bih dala za ništa za svijetu i za nju sam sentimentalno vezana. Čak dotle da i danas kad vidim u restoranu neku salvetu, poželim je uzeti i odnijeti doma'', priznala je Minea.

Poznata Splićanka Arijana Čulina, daske koje život znače, u slobodno vrijeme zamjenjuje slikarskim platnom. I to još od djetinjstva, više nego uspješno.

A kalorije negdje treba i potrošiti. Aktivni su naši i estradnjaci i političari... Trče, voze bicikl, igraju nogomet...

"Trčim da se osjećam dobro. To je moja meditacija'', otkrila je pjevačica Neda Parmač. Darko Milinović pak igra nogomet, dok Vesna Pusić voli voziti bicikl.

Goran Bregović ponosi se svojim kupusom, zelenom salatom i rajčicom koje uzgaja u svojem vrtu.

Nedavno je tim psihologa sa sveučilišta u San Franciscu objavio istraživanje u kojem su dokazali kako kreativni i aktivni hobiji pozitivno utječu na poslovne vještine. Tko još ima kakav hobi, pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.