I to poslije 22 godine!

Hip hop senzacija devedesetih čija je mjuza odgojila mnoge izdala je novi album!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 In Magazin: Tram 11 +0 In Magazin: Tram 11 Galerija

Hip hop senzacija devedesetih čija je mjuza odgojila mnoge izdala je novi album. I to nakon nevjerojatne 22 godine. General Woo i Target novim pjesmama dokazali su da njihova već odavno punoljetna jedanaestica još uvijek nije ispala iz tračnica.

''Album se zove ''Jedan i jedan'', izašao je nakon 22 godine. Imali smo tu kreativnu slobodnu da jedan i jedan rastavimo na članove pa su se jedan i jedan sad pet spojili u jedanaesticu. To je naša matematika, jedan ijedan nisu dva, već jedanaest. Iza sebe smo napravili svaki po četiri, pet, solo albuma i ovo nam je sad četvrti Tram 11 album'', priča Target. 

Pogledaj i ovo showbuzz Gostuje i General Woo Ludin je objavio novi singl - 'Ratnik'

''Album je trebao izaći prije godinu i nešto dana pa smo odgađali zbog covida tako da smo imali vremena jedno dvije godine baš zapeti i raditi na njemu'', govori General Woo. 

Za pjesmu ''Fali vam malo gengsta'' već su snimili i videospot.

''Na albumu je 14 novih pjesama, gosti su Stoka, Nered na jednoj pjesmi, a na srugoj je mlađa ekipa'', pričaju i dodaju da imaju društvenih, socijalnh tema, ali i ljubavnih. 

Vjetar u leđa im je dao veliki koncert 2017. kojeg su rasprodali u rekordnom roku i nastupili pred 10000 obožavatelja. Brojka je to koje je se ne bi posramile ni mnogo veće zvijezde.

''Bili smo nervozni jako jer nismo zajedno nastupali 15 godina, a onda smo trebali opet to sve zajedno isfurati, uvježbati, ponoviti sve te naše pjesme'', priznaju. 

Nakon toga počeli su zajedno nastupati.

Njihova mjuza odgojila je mnoge. Zbog ovog Vukovarca i purgera klinci su 90-ih naucili koji se hrvatski velikani nalaze na našim novčanicama.

Tram 11 želimo još puno rasprodanih dvorana i da s idućim albumom ne čekuju toliko dugo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar +15 In Magazin: Nina Martina Korbar inMagazin Iznenadno povlačenje sa Supertalenta ju je iznenadilo, no unatoč tome sprema nešto čime će pokoriti scenu: ''Znala sam da je pravi trenutak!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Nova fotka poljupca Beckhama i njegove kćeri izazvala podijeljene reakcije: Jedni ga nazivaju čudakom, drugi kažu da time pokazuje ljubav!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene