hercegovačka fešta

Anica Kovač: 'Volim Zagreb, ali kad priđeš granicu znaš da si na svome'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četvrti put zaredom Mate Bulić je okupio prijatelje i počelo je narodno veselje u njegovu rodnom kraju gdje su došli brojni poznati prijatelji.

Koncert je, kao i prošlih godina, imao humanitaran predznak, a zabavljalo se onako kako samo Hercegovci znaju. Mate Bulić tom se prigodom za nas prisjetio i svojeg djetinjstava u Blatnici, kada je na mjestu na kojem se sinoć održao koncert, čuvao ovce.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Zašto vole Hercegovinu, otkrili su nam i Mejaši te grupa Dalmatino, dok je Škoro svoju ljubav dokazao vozeći 1000 kilometara u komadu.

Anica Kovač prisjetila se svog vjenčanja: 'Otišla sam u trenirci oprati auto!'

Opća opasnost je zapjevala Matinu Moju Hercegovinu, bila je tamo i Alka Vuica, kao i Anica Kovač. Hercegovina je još uvijek najdraže mjesto poznate supruge nogometaša jer iz nje nosi najljepše uspomene iz djetinjstva. 'Kao prvo moje djetinjstvo, roditelji su bili u Njemačkoj, ja sam prve tri godine živjela kod bake. Kad dođem u selo, padne uvijek suza... Ja volim i Zagreb, ali kad priđeš granicu znaš da si svoj na svome', priča Anica koja je sa svojim starim prijateljem Matom otpjevala i duet.
 
'Vjerojatno je mene bolje gledati nego slušati ali probali smo i to, ja volim sve njegove pjesme, bitno je da smo tu, da se svi sastajemo', kaže Anica. Pogledajte i cijeli prilog u videu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene