Četvrti put zaredom Mate Bulić je okupio prijatelje i počelo je narodno veselje u njegovu rodnom kraju gdje su došli brojni poznati prijatelji.


Koncert je, kao i prošlih godina, imao humanitaran predznak, a zabavljalo se onako kako samo Hercegovci znaju. Mate Bulić tom se prigodom za nas prisjetio i svojeg djetinjstava u Blatnici, kada je na mjestu na kojem se sinoć održao koncert, čuvao ovce.

Vezani članci Fani Čapalija Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica Slika nije dostupna Vodimo vas u rodno mjesto Mate Bulića!

Zašto vole Hercegovinu, otkrili su nam i Mejaši te grupa Dalmatino, dok je Škoro svoju ljubav dokazao vozeći 1000 kilometara u komadu.

Anica Kovač prisjetila se svog vjenčanja: 'Otišla sam u trenirci oprati auto!'

Opća opasnost je zapjevala Matinu Moju Hercegovinu, bila je tamo i Alka Vuica, kao i Anica Kovač. Hercegovina je još uvijek najdraže mjesto poznate supruge nogometaša jer iz nje nosi najljepše uspomene iz djetinjstva. 'Kao prvo moje djetinjstvo, roditelji su bili u Njemačkoj, ja sam prve tri godine živjela kod bake. Kad dođem u selo, padne uvijek suza... Ja volim i Zagreb, ali kad priđeš granicu znaš da si svoj na svome', priča Anica koja je sa svojim starim prijateljem Matom otpjevala i duet.
 
'Vjerojatno je mene bolje gledati nego slušati ali probali smo i to, ja volim sve njegove pjesme, bitno je da smo tu, da se svi sastajemo', kaže Anica. Pogledajte i cijeli prilog u videu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook