Priznao je

Hari Rončević progovorio o gorućem problemu u Splitu: ''Na kraju sam i ja pokleknuo''

Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Trenutačno gorućim problemom svojeg rodnog grada pozabavio se splitski kantautor Hari Rončević. On se u svojoj novoj pjesmi "Živit će Dalmacija" osvrnuo na aktualnu problematiku iznajmljivanja apartmana.

''Kredit s kamatom do grla mi stiga, u godinu i po, franak mi se diga, i sad dok još držim glavu iznad vode, vrtim neke šeme da život ne ode...'' tekst je nove pjesme Harija Rončevića koji se osvrće na problem iznajmljivanja apartmana.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hari Rončević - 2 raspričao se i o unuku Hari Rončević supruzi je posvetio jednu od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama, koju je otpjevao netko drugi: "On je od nje napravio čudo!"

''Već godinama slušam, nema čovjeka koji nije ušao u to iznajmljivanje barem s jednom vikendicom ili nešto tako i gotovo svi iznajmljuju, ali to je onda uzelo maha i gotovo svi iznajmljuju i priča se o tome. I na kraju sam i ja pokleknuo, i ja sam ušao u iznajmljivanje'', priznaje Hari Rončević

Živi tako Hari od apartmana, ali i od pjesme. Hari je jedan od onih glazbenika koji možda i je pokleknuo pred iznajmljivanjem apartmana, ali ne i pred glazbenim kompromisima. Ostao je vjeran sebi i nada se kako dobra pjesma uvijek nađe svoj put do publike.

Uz obitelj Rončević nikad se nisu vezali skandali, a unatoč dugogodišnjoj karijeri o Harijevu privatnom životu zna se vrlo malo.

''Nisam imao prilike govoriti o svom privatnom životu, što mi nije ni žao jer moj privatni život je moj privatni život, a što se tiče nekih ekscesa, nije ih bilo, tako da se nije imalo o čemu pisati'', govori Hari, a što je još kazao pogledajte u video priči.

Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene