30 godina karijere

'Nikad se nisam drogirao, što je čudno za glazbenika'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon četiri godine pauze, grupa Hari Mata Hari objavila je novu pjesmu za koju su snimili i, neuobičajeno za njih, provokativan spot.

Hariju Varešanoviću, poznatijem kao Hari Mata Hari, pripisivali su titulu najvećeg zavodnika bivše države. Mnoge su se djevojke u njega zaljubljivale i o njemu potajno maštale. Osim izgledom, osvajao je i svojim specifičnim glasom.

Pogledaj i ovo Hari Mata Hari snimljen u rodnom gradu Veliku regionalnu zvijezdu dugo nismo vidjeli, objasnio je i zašto se povukao iz javnosti: "Ljudi se mijenjaju"

'Prevarila ga, a on joj je odlučio oprostiti'

Iduće godine Hari će proslaviti punih 30 godina karijere, a pjesma 'Da ti ko' čovjek oprostim' najava je njihova novog studijskog albuma. Novi singl je pomalo drugačiji od njihova dosadašnjeg zvuka.

'Pjesma je malo neobična za izraz Hari Mata Harija. Nešto sam malo tvrđi u izričaju,' rekao je Hari.

Hari je autor brojnih hitova, a za razliku od većine kolega koji ne mogu odrediti koja im je pjesma najdraža, on ima svoju omiljenu.
''Otkud ti ko sudbina kad si davno mene ubila.' Još mi je uvijek to najdraža pjesma. No moram vam priznati da moje najdraže pjesme nisu moje, to su pjesme mojih kolega,' otkrio je.

Spot za novu pjesmu vrlo je neobičan i neuobičajen za ovu grupu. No, Hari ga ne smatra provokativnim.

'Spot je više poučan. Kad bolje pogledaš, provokativan je, ali pjesma i govori o grijehu: 'Ko može grijeh da skrije kad se sazna sve prije ili kasnije.'

Osim nedozvoljenih sredstava, u spotu ima i scena vođenja ljubavi. Obožavatelji su možda pomislili da je to on u ljubavnim scenama, no Hari tvrdi da nije.

'Ja sam narator. Ja sam taj koji kaže, kroz sve svoje godine iskustva, kako grijeh ne treba činiti,' objašnjava Hari.

No, Hari nije puritanac. Kaže da, kao i svi, i on griješi.

'Ne pušim previše, nikad se nisam drogirao što je čudno za glazbenika. Prebrzo sam našao sebe, u desetoj godini sam shvatio šta želim,' rekao je Hari.

Nedavno su Hariju i mediji pripisivali jedan grijeh. Šuškalo se kako održava tajnu ljubavnu vezu, a nagađalo se i o njegovu razvodu.

'Za dobrim konjem prašina se diže. Nije ništa bilo. Prirodno je da čovjek koji putuje koji je izložen kontaktima, ima prijatelje. Novine su danas postale gladne tog profila informacija,' rekao je pjevač.

A udvaraju li mu se žene još uvijek, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene