Nosila ju i hrvatska glumica

VIDEO Haljina hrvatske dizajnerice na dodjeli Zlatnih globusa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protekli tjedan obilježili su brojni, za crveni tepih koji podrazumjeva igranje na sigurno, hrabri modni odabiri. Nažalost rijetki su rezultirali pozitivnim kritikama.

Na dodjeli Zlatnih globusa Kate Blanchett zabljesnula je u Armani Priveu.

Pogledaj i ovo Oppenheimer, Zlatni globus okupila se velika imena Počela sezona godišnjih filmskih nagrada: ''Oppenheimer'' i ''Jadnici'' dobitnici Zlatnih globusa za najbolje filmove!

Haljina Jennifer Lawrence postala pravi internetski hit

'Kate se pojavila i na dodjeli nagrada australskim glumcima u Hollywoodu, no, nažalost, taj njezin stajling bio je čisti promašaj', rekla je modna novinarka Hana Bartolović.

'Iako u većini slučajeva izabrati crno-bijelu kombinaciju znači igrati na sigurno, na Zlatnim globusima to nije bio slučaj. Većina dama koja se za njega odlučila je pogriješila', komentirao je modni stilist Ivan Friščić.

Jennifer Lawrence odabrala je haljinu svoje omiljene kuće. Dior, koji je prošle godine odabrala za Oscare, bio je nezaboravan. Ovaj put glumica nije pala penjući se na pozornicu.

Crno-bijelu haljinu odabrala i Hayden Panettiere - jedina glumica koja je za tu večer kupila haljinu. Račun je iznosio 10000 dolara.

Zanimljivo je kako se ove godine na crvenom tepihu dodjele Zlatnih globusa pojavila i haljina jedne hrvatske dizajnerice.

Riječ je o Martini Felji i zelenoj haljini kojom je zatvorila reviju na posljednjem Fashion.hr-u. U haljini, koju je već prije odjenula Nataša Janjić, u Hollywoodu je zablistala glumica Carrie Preston.

A tko se odlučio za najsmjeliji modni odabir, tko je bio najupečatljivija trudnica na crvenom tepihu, a tko slovi kao najveći modni promašaj pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene