Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rijeka obožavatelja Halida Bešlića slila se u subotu na Čiovo kod Trogira kako bi uživala u najvećim hitovima kralja sevdaha. Bio je to posljednji ovoljetni koncert miljenika publike, koji je znatno smanjio broj nastupa u odnosu na prethodne godine.


''Ne može se ni fizički puno i svega će toga biti manje u mojoj karijeri, ali će biti redovni i kvalitetni nastupi. Dakle, manje, rijeđe, a bolje", izjavio je Halid Bešlić za inMagazin

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić plače (Foto: Screenshot Nova TV) Martina Tomčić o imidžu najstrože članice žirija: ''Nikad se nisam išla protiv toga boriti...'' Katarina Baban (Foto: Nova TV) Ona je fatalna plavuša koja voli janjetinu i cajke, a ne bi se bunila da u klinču završi s Bradom Pittom

Već 35 godina Halid sa svojom ekipom od grada do grada, od države do države pravi nezaboravne derneke. 2013. godinu mu je obilježio spektakularan koncert na Koševu.

''Imao sam velike priče, sve su dvorane u regiji bile napunjene. Imam sve stadione napunjene. Sad je još ostalo da malo karijeru privedemo kraju za koju godinu i kopačke o klin", tvrdi slavni pjevač.

>> Halid Bešlić: Volim roštilj, ali samo kad mi ga sprema netko drugi!

Njegovo zdravstveno stanje nakon teške prometne nesreće je trenutačno, kaže, relativno dobro.

''Već sam se naviknuo da nemam oka, da ovo, da ono, ne mislim da me to opterećuje. Živim kao da se ništa nije dogodilo'', priznaje Halid.

Otkako je prije 4 godine teško stradao u Sarajevu, nije više sjeo za volan.

''Otkako sam nastradao uopće ne vozim. Imam čovjeka koji me vozi, moj školski drug iz djetinjstva, tako da sam s te strane miran i 24 sata je sa mnom''.

Najveća pjevačeva potpora su supruga Sejda s kojom je u braku više od 3 desetljeća i sin Dino za kojeg se nada da će mu uskoro darovati unuke.

Cijeli intervju s Halidom Bešlićem pogledajte u priloženom videu inMagazina.