Bešlić predvidio prometnu?

EVO DOKAZA Mnogi glazbenici pjesmama predvidjeli sudbinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Autori ne razmišljaju što možda prizivaju svojim stihovima! Halid Bešlić u 'Miljacki' je ekranizirao prometnu nesreću, koja mu se ubrzo i dogodila.

Mogu li glazbenici svojim pjesmama predvidjeti budućnost? Jeste li to primijetili u svojim najdražim pjesmama? Razgovarali smo s našim glazbenicima o neobičnim iskustvima koje neki smatraju slučajnostima, a neki sudbinom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

'Najizvornije i najpravije su one pjesme koje dolaze od nikud, koje dolaze iz glave, koje dolaze iz dubine čovjeka kad nemaš ništa i zaista one neke pjesme kojima sam ja prizvao sebi nešto sudbinski su pjesme koje kao da mi ih je netko diktirao iz nekog drugog mjesta iz neke druge dimenzije', kazao je Boris Novković. U osnovi, autori ne razmišljaju o tome što možda prizivaju svojim stihovima.

Nije razmišljao ni Halid Bešlić kada je u spotu za 'Miljacku' ekranizirao prometnu nesreću. Svega pola godine poslije, glazbenik je jedva preživio stravičan udes. 'Meni je to Alka rekla, ona je imala prvi intervju sa mnom nakon nesreće i onda je to primijetila, ja to nisam ni primijetio da sam ja tim spotom kao predvidio da će se nešto desit. To je sudbina. Znači vjerujete da tu ima neke povezanosti? Da, naravno, sudbina je to, svi smo dio sudbine, sve nam je zapisano negdje', otkrio je to Halid. Što su nam još glazbenici otkrili, ali i što o svemu kaže stručnjak, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene