Dalibor Petko u svojoj emisiji 'Petkom s Petkom' ugostio je legendarnog Halida Bešlića. Zapjevao je Halid s dječakom Viktorom.


U današnjem izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovao je Halid Bešlić. Među brojnim gostima koji su se izmijenili bio je i preslatki Viktor, njegov veliki obožavatelj. S Halidom je nastupio u prošlosti, a nakon svega kaže, u školi su mu prijatelji bili oduševljeni. 'Moji prijatelji iz škole nisu bili na televiziji. Nisu mi zavidni', kaže Viktor.

Vezani članci Mary Novosel - 1 Jer svi zaslužuju najbolje: Prirodni šamponi Mary Novosel osvojili su kućne ljubimce, ali i njihove vlasnike Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell) Halid Bešlić otkrio nepoznate detalje o svadbi Luke Modrića

'Nitko nije zapjevao s Halidom', dodao je te zapjevao 'Con te Partiro' i 'Miljacku'. Viktor je svojom vještinom sve rasplakao. Da je pravi majstor, dodao je kada je otkrio i da svira klavir. Omiljenu 'Miljacku' želio je na pozornici otpjevati sa Halidom, a on mu je želju rado ispunio. Više pogledajte u prilogu IN magazina.