Halid Bešlić otkrio je što sluša privatno, ali i zašto zazire od novih tehnologija i društvenih mreža.

Galerija


Iako ljeti najviše voli pobjeći u planine, Halid Bešlić je prošlog vikenda ipak otišao do Čakovca i održao koncert za pamćenje. Nastupe je, nakon rođenja unučića, kaže, malo prorijedio."I fizički ne mogu kao prije kad sam bio mlađi, mogao sam dan za danom pjevati 15 dana, sad ne mogu, tako da napravim onoliko nastupa koliko mogu podnijeti", kaže Halid koji neizmjerno cijeni naše izvođače. Sluša ih čak i privatno.

"Sva hrvatska estrada koje je u vrhu, nije slučajno u vrhu, ne mogu biti slučajno u vrhu, od rokenrola, od Valjka do Kazališta, drugih rokera do Nine, Severine, Tonija", ističe Bešlić.

Halid Bešlić (FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL)
Halid Bešlić (FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL)

I dok su njegovi kolege estradnjaci velik dio posla preselili na društvene mreže, Halida to ne zanima. "Imam sreću da sam nepismen tehnološki i uživam u tome, mislim da je to zlo čovječanstva. Što mi kažemo u Bosni, ako će nam išta dođe glave, doći će te društvene mreže, to je takvo pojeftinjenje kulture i života da je to. A za tračeve dušu dalo, ali ja sam čovjek van toga, jednostavno ne volim trač, volim da živim jednim normalnim životom, da uvažavam svašta nešto i činjenice", ističe Halid.

Iako je prema medijima uvijek bio otvoren, ne sviđa mu se pomisao da svoj privatni život drži pod konstantnim svjetlom reflektora."Nešto se mora i sakriti, nema čovjeka koji nema tajni", kaže pjevač.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.