Sasvim otvoreno

Kralj sevdaha otkrio: 'Ne mogu slaviti svoju nesreću, stariji sam!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neumorni pjevač koji je nedavno navršio 61. godinu i dalje živi za svoju publiku i nastupe na kojima su emocije uvijek na vrhuncu!

Nakon četiri godine, kralj sevdaha Halid Bešlić vraća se svojoj riječkoj publici, velikim koncertom koji će se održati 4. prosinca. Kako je godinu započeo glazbenim spektaklom u zagrebačkoj Areni, u istom će je tonu i završiti. Dok mu nerijetko na sceni usred pjesme poteku i suze, danas ga tuga obuzme samo kad pomisli na neke minule dane.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

'Neki dan mi je bio rođendan pa me pitaju slavim li, ne slavim, ne mogu slaviti svoju nesreću, stariji sam. Do 50 sam slavio, dalje ne slavim', rekao je Bešlić.

Halid Bešlić postao djed blizanaca: glazba mi prestaje biti prioritet!

Uz poneku godinu više, formu za nebrojene nastupe pjevač marljivo održava vježbanjem. Još mu je ostao, kako kaže, jedan porok. 'Volim biti u raji, imamo mi jednu sarajevsku "Tko ne igra za raju, zanemari taktiku, završi karijeru u nižerazrednom vratniku'. To je formula za opstanak u Sarajevu', otkriva.

Njegov glazbeni talent možda jednog dana naslijede i unuci. Njima je Halid gotovo opsjednut, iako ih priznaje, nema namjeru pretjerano razmaziti.

'Još su mali, pet mjeseci. Sad su u fazi gdje su moja žena, snaha i njena majka i Dino oko njih, moje dolazi tek nakon godinu dana kad budu mogli hodati. Ja samo dođem, poljubim ih malo pomazim i ide djed da zarađuje pare', šali se Halid. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene