Žene koje žive glazbu

Neda, Pamela i Nika otkrile kojim se poslovima bave mimo grupe Feminnem: "Tu mi je srce na mjestu i one to znaju"

Grupa Feminnem - 1 Grupa Feminnem - 1 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Feminnem - 4 Grupa Feminnem - 3 Grupa Feminnem - 2 Feminnem - 4 Feminnem - 3 Feminnem - 2 Feminnem - 1 Feminnem - 3 Feminnem - 2 Feminnem - 1 +13 Feminnem Galerija

U bajkovitoj šumi, nedaleko od dvorca Trakošćan, Neda, Pamela i Nika, odnosno Feminnem, ovih su dana snimile kadrove za videospot koji će dočarati njihov novi singl. Nova ljubavna balada mogla bi poslužiti za još štošta u budućnosti jer zajedno djeluju i na drugim poljima. Detalje zna Lana Samaržija.

Drugi povratnički singl ''Ima li nas sutra'' ugledao je svjetlo dana, a uskoro stiže i videospot. Poput vila, u tilu i svili - Nika, Pamela i Neda, u predivnoj šumi u blizini dvorca Trakošćan snimale u posljednje kadrove.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Malo prije Nika kaže diži se, diži se. Pauk ovoliki samo što mi se nije popeo na glavu dok sam tu ležala. Jedva čekam da završi ova scena, jer imam u glavi paukove, komarce, krpelje, ali bit će lijepo", zaključila je Pamela.

I bit će. Feminemke spremaju ljubavnu baladu.

"Vidiš da smo u vjenčanicama, slash nismo, vile smo neke šumske. Pjesma je stvarno predivna. Nismo je mi napisale, ali kad smo došle u studio kad nam je Branimir pustio mi smo se sve rasplakale. Imam taj video čuvam ga i na premijeru ću pustiti negdje", otkrila je Pamela.

I mogla bi ova pjesma poslužiti za još nešto, ono što se pamti zauvijek.

"Ova cijela priča je zamišljena kao planiranje prvog dana međutim, međutim sumnnjam da se bilo koja mladenka valja u mahovini, ali nadamo se da će ljudi prepoznati kao nešto što bi ih moglo ispratiti u prvi ples", izjavila je Neda.

A njima nastupi na vjenčanjima nisu strani.

"I meni i Nedi, a možda i zajedno nama trima. Svašta planiramo. Tko želi može zvat Feminem, da mu uveliča najbitniji dan, možete bit sigurni ljudi, nije da vam nešto prodajem, ali u ovoj kombinaciji ne samo da ćete se vi zabavit, već ćemo se i mi zabaviti", poručile su dame.

Šalu na stranu ove žene koje žive glazbu, u njoj su i uspješne. Ne samo zbog nastupa na pozornicama, vjenčanjima već i na drugim poljima. Neda po tko zna koji put ovih dana upisuje nove generacije mali pjevača u svoju školu pjevanja:

"Ja sam u školi uglavnom u ulozi mentorice za dječji zbor i kojima pišem pjesmice i to je nešto što me opušta i čemu se baš jako jako veselim", otkrila je Neda.

Nika pak ne prestaje s pisanjem poezije koja često ''završi'' na njenom Instagram profilu. No nešto je opreznija po pitanju objave prve knjige.

"Dosadna i uporna. Ja se nekako, ja bih voljela da izađe knjiga, ali nekako ne pod bilo kojim uvjetima", kaže Nika.

Svi uvjeti isti su u Feminemu. I energija i strast i ljubav. Bio je to velik zalogaj za sve tri, ali drugačije nije moglo.

"Da nema Nede bilo bi dosadno. Nika je onaj emotivac, a ja sam ne znam, Nedo kakva sam ja nemam pojma?", kaže Pamelam.

"Ne mogu reći da je jedna od nas pokretač jer bi bilo nepravedno prema ostale dvije koje su kotačići", zaključila je Neda.

"Tu mi je nekako srce na mjestu i one to znaju, zato mi i klikamo tako kako klikamo", priznala je Nika.

A da je zaista tako dokaz su pjesme koje ove tri žene spremaju za svoj novi album!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene