Novi duet

Zajedno već 14 godina: 'Mi smo jedna mala familija koja uvijek sluša što ja govorim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon uspjeha samostalnog koncerta, održanog prošle godine u Tvornici, grupa Buđenje niže uspjeh za uspjehom.

Posljednji su postigli s još uvijek aktualnom pjesmom 'Nije to ljubav', kojom su osvojili Dalmaciju pa su ovih dana u Splitu održali svoj prvi klupski koncert. Nakon četrnaest godina rada, tri objavljena albuma te prvog velikog samostalnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Tvornici, došlo je vrijeme za prvi klupski koncert grupe Buđenje u gradu pod Marjanom.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

'Nikada nismo zalijepili svoj plakat i napravili koncert u Splitu, ovo je prvi put i nikad nije kasno', rekao je Darko Bakić. Posljednjim singlom 'Nije to ljubav', za koji su s djevojkama iz gudačkog Quarteta Prelude snimili i akustičnu verziju, osvojili su Dalmaciju.

Nova pjevačica: 'Netko me prijavio, ja ovom prilikom molim da se ta osoba javi'

Ovi Dalmatinci sa zagrebačkom adresom će svoje vjerne obožavatelje uskoro počastiti jednim zanimljivim duetom. 'Spremamo ljetni singl u duetu s našim dragim prijateljem Nenom Belanom. Naime, to je pjesma koju smo izveli u Tvornici, također s njim u suradnji. Shvatili smo da to odlično funkcionira i prava bi šteta bila da ne postane singl', dodao je Darko Bakić.

Frontmen Buđenja nam je otkrio i kako to izgleda kad se posvađaju u bendu. 'Obično kad se posvađamo, netko leti iz benda ha ha ha. U principu, mi smo jedna mala familija koja uvijek sluša što ja govorim'.

Nakon Tvornice otvaraju im se mnoga vrata pa je raspored njihovih koncerata sve popunjeniji. Nakon godina truda i rada, čini se da je došlo njihovo vrijeme pa će krajem godine objaviti i svoj četvrti studijski album. 'Bend od 14 godina je zaista zahtjevan i trud i posao i svatko tko misli da se od glazbe lagodno i lako živi, neka proba imat bend 14 godina', kaže Darko.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene