Evo što on kaže!

Goran Navojec sasvim otvoreno o najkontroverznijem gastronomskom pitanju, gdje se jedu najbolji ćevapi?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec Ivana Nanut i Goran Navojec Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +0 Goran Navojec (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Gdje se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu - jedno je od najčešćih pitanja na koje svatko ima drugačiji odgovor. Tim se pitanjem bavi nova komedija oskarovca Danisa Tanovića ‘'Deset u pola’', koja se od danas počinje prikazivati i u hrvatskim kinima. Goran Navojec, koji glumi u filmu, otkrio je za In magazin koliko je ćevapa nastradalo tijekom snimanja filma i zašto je njegova ljubav sa Sarajevom neraskidiva i vječna.

Novi film oskarovca Danisa Tanovića komedija je inspirirana jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja - gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u Sarajevu?

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

''To je film o prijateljstvu, ćevapima i ljubavi, ne smiju se ćevapi zaboraviti,  nije samo o njima ali zato je i film nazvan ''Deset u pola''. Tijekom snimanja nastradalo je puno ćevapa'', priča Goran. 

A koliko je ljudi našeg glumca dosad pitalo gdje se jedu najbolji ćevapi?

''Jako puno, ja sam tamo dosta radio i živio, al najbolji sam odgovor čuo od mog kolege koji je inače doktor. On kaže  - ja Gorane čim ujutro otvorim oči, znam koji mi se ćevap jede, ovisno o rasplloženju, ljepota je u očima onoga koji gleda'', priča Goran. 

Navojec glumi Sarajliju simpatičnog imena, vježbao je naglasak s Brankom Đurićem i Danisom Tanovićem.

''Ja sam puno glumio na dijalektima, nekad manje uspješno, uvijek toga ima, jezik se mijenja'', objasnio je Goran koji sa Sarajevom ima neraskidivu vezu. 

''Sve je počelo s maturalnim putovanjem'', rekao je Goran koji unatoč koronakrizi radi više nego ikad. 

''Imao sam jako puno posla u zadnjih 20 godina, ne žalim se, dapače dobro je'', zaključio je. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus inMagazin Nives Celzijus otkriva tajnu atraktivnog izgleda: ''Događaju mi se situacije i reakcije gdje svi gledaju, puno znači kako zračimo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene