Znali smo se...

Severina otkrila detalj iz druženja s Karanom: ''Prvo naše druženje bila je…''

Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Karan, Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Goran Karan (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Petar Grašo (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Vagabuno, Kad zaspu anđeli, Prozor kraj đardina... Nanizalo se hitova u tridesetogodišnjoj karijeri Goran Karana koji je u Lisinskom pokazao zašto je jedan od naših najboljih pjevača. Na pozornici su mu se pridružili Severina i Petar Grašo .

Hitovima s novog albuma ''Glas juga'', ali i evergreenima iz svoje 30-godišnje karijere, Goran Karan počastio je prepunu dvoranu Lisinski.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

''Lisinski ma svoje normative, normativi su visoko, bili su ovdje neki veliki umjetnici i veći i talentiraniji i lipši i bolji ljudi i onda kad dođeš ovako nešto moraš obući sve kako treba i bilu košulju, ispravit se, čak se i podšišat za ovu priliku'', kazao je Goran Karan.

Goran Karan (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Goran Karan (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

Da bi koncert ''Glas juga'' dodatno opravdao svoje ime, na pozornici su mu pridružili Severina i Petar Grašo.

''Znali smo se iz Splita ali prvo naše druženje je bila Dora gdje smo se zajedno natjecali, a svi smo znali da će on pobijedit zato jer je imao tako dobru pjesmu'', otkrila je Severina.

Goran Karan, Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Goran Karan, Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

''Mediteran je oduvijek bio nekakav rasadnik dobre emocije, ne samo Dalmacija već kompletan jug, Italija, od Grčke pa nadalje uvijek je to nekakvo veselje dolazilo, tako da smo mi Dalmatinci tu da širimo radost'', kazao je Petar Grašo.

Petar Grašo (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Petar Grašo (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

Karanova kolegica iz mjuzikla ''Naša bila štorija'' ovih je dana rođendan proslavila - radno!

''Dobro, super smo ga proslavili, ljuljajući se na jednom brodu, išli smo od Stockholma do Rige'', kazala je Severina koja s godinama izgleda sve bolje.

''Pa ja bih voljela da sam što starija to pametnija! Nekako kad si mlađi sanjaš da si sve to, ljepši. Tajna dolazi samo iznutra, samo sa stvarima koje te raduju i vesele, sa ljudima koji su tvoji, iskoristit dan od ujutro do navečer i uživat u životu'', otkrila je Severina.

Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Severina (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

Kako je izgledao Karanov koncert pogledajte u našem video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene