Karta seksepila

GOLOTINJA NA SCENI 'Da moram pjevati u kupaćem, meni bi to bilo normalno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrlo naglašen seksepil i ekstremna razgolićenost na estradi su postali svakodnevica. Na pozornicu se danas izlazi doslovno u donjem rublju - vizualno je očito postalo važnije od onoga što slušamo.

Može li se na sceni opstati bez razodijevanja te koliko su spremne koketirati s golotinjom, neke poznate dame. Ranojutarnji selfiji iz kreveta, prozirno donje rublje, aduti u prvom planu - na domaćoj estradi čednost je vrlina koja ne preživljava. Svakim razgolićenim kadrom videospota ili pak seksi fotografijom, broj klikova i likeova raste, a odjeće je sve manje. No jesu li naše domaće zvijezde svojom golotinjom izmislile toplu vodu?

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

'Ništa oni nisu napravili što ne radi Amerika', rekao je menadžer Zoran Škugor. Naše zvijezde očito prate svjetske trendove. Upravo je u Americi, tvrde estradni znalci, najveći problem. Sve što mogu Beyonce i Rihanna, mogu i zvijezde Balkana. Seksepil i golotinja, na žalost, već desetljećima prodaju baš sve. Više ili manje sramežljive, naše su pjevačice brzo naučile kako igrati na kartu izgleda.

'Možda sam malo slobodnija u video spotovima, ali samo malo, tako da kad obučem bodi koji je recimo in onda ne okrećem guzu. Nekim mojim kolegicama to nije problem, okrenut se u kameru, to je meni katastrofa, ja to ne mogu', rekla je Andrea Šušnjara.

'Mi mlade se koristimo svim adutima. Na kraju krajeva ja sam toliko na moru i pod palmama i pod suncem da je meni potpuno normalno bit u bikiniju. Da mi netko kaže da moram pjevat u kupaćem meni bi to bilo normalno', otkrila je Maja Šuput.

Što o golotinji na sceni misle poznate face doznajte u prilogu IN magazina.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene