Domaći par

'Meni je jako bilo dirljivo, plakala sam nekoliko puta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije prijateljice, glumice Vera Zima i Ksenija Erker, svoje su glazbeno-kazališno druženje nazvale 'Nismo sve Karenjine'. Dvije dame na pragu šezdesetih šale na račun svega što im se dogodilo.

Glumica Vera Zima pozdravila je okupljene na premijeri glazbeno-kazališnog druženja koje je osmislila u suradnji s pjevačicom Ksenijom Erker riječima: ?Dragi naši prijatelji dobro nam došli, od srca, kažemo i jedna i druga. Evo nas dvije, nakon 30 godina zajedno ovdje na daskama koje život znače.'

Pogledaj i ovo showbuzz Tuga za Verom Zimom Hrvatska je izgubila veliku glumicu, kolege s kojima je radila slažu se u jednom: ''Bila je posebna''

Rijetko zajedničko pojavljivanje domaćeg para

I dok se šale na račun svega što im se dogodilo ili im se tek treba dogoditi, dvije prijateljice u predstavi ističu i to kako im je teško živjeti u vremenu u kojem se zaboravlja na riječi čežnja, slutnja, žudnja i sram. Gromoglasna reakcija publike nije iznenadila nikoga od Ksenijinih kolega glazbenika.

'Presretan sam zbog toga jer je Ksenija, zajedno s Verom izuzetno lijepu, zabavnu i duhovitu predstavu s mjerom', rekao je Petar Grašo dok je njegova Danijela bila prilično emotivna. 'Meni je jako bilo dirljivo, ganutljivo, Kseniju znam dugi niz godina i uvijek sam joj govorila, Ksenija to je tvoj prostor, ti tako dobro pričaš, i mislim da nitko to ne radi tako dobro kao ona. I drago mi je da je ponovo zapjevala, tu je toliko intime, toliko duše da sam plakala nekoliko puta, tako da ako sam se malo raspala nemojte to uzeti za zlo', rekla je Danijela.

Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene