Premijerno izvođenje

PRVI PUT Glumci iz 'Zlatnih dvora' zapjevali pjesmu 'Bagrem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U emisiji 'Petkom s Petkom' će po prvi puta biti izvedena i službena single verzija pjesme 'Bagrem'.

Kakve pjevačke kvalitete imaju glumci serije 'Zlatni dvori'? Katarina Baban, Lana Ujević i Lujo Kunčević prihvatili su izazov i zapjevali uz Sinove ravnice, u ovotjednom izdanju zabavno-glazbenog showa IN magazina 'Petkom s Petkom'.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić, Ivan Dečak (FOTO: Pixsell) Ivane, Ivane Voditeljica upozorila našeg pjevača: "Nemoj da se sramotimo"

U emisiji će po prvi puta biti izvedena i službena single verzija pjesme 'Bagrem' koju je uz popularni tamburaški sastav otpjevala Sandra Bagarić. Članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' okušat će se u izazovu prepoznavanja slanine, a zajedno s kolegama iz kazališta Komedija, Đanijem Stipaničevim i Renatom Sabljak, sudjelovat će igri 'Dohvati kuhačom visoki ton c'.

U IN magazin stiže i bračni par Đurđević. I dok će Valerija otkriti kako su nastali stihovi hitova Sinova ravnice, Boris će se natjecati u brzom jedenju čvaraka. Emisiju pogledajte u petak u 17.30 sati na Novoj TV, uz voditelje Miju Kovačić i Dalibora Petka!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene