Ekskluziva iz Monaca

Počeo kao NFL igrač, danas je zvijezda: Otkrio nam je svoj recept za sreću!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U otvorenom razgovoru s novinarkom Ivanom Nanut, Terry je progovorio o tome kako je postao feminist

Hollywoodski glumac Terry Crews nedavno je boravio u Monacu gdje je promovirao Zlatnim globusom nagrađenu humorističnu seriju „Brooklyn Nine-Nine“. Ovaj mišićavi 47-godišnjak karijeru je započeo kao NFL igrač. Na nagovor supruge Rebecce preselio se u Los Angeles kako bi slijedio svoj san i postao glumac.

Zvijezda 'Privatne prakse' i 'Državne tajnice' privlačio je poglede u Dubrovniku.

Ovaj vječito nasmiješen otac petero djece danas je poznati glumac, a pamtimo ga iz humoristične serije „Svi mrze Chrisa“, filmova poput „Plaćenika“, „Djeveruša“, „Ulovi Smarta“ te reklama za dezodoran. U otvorenom razgovoru s novinarkom Ivanom Nanut, Terry je progovorio o tome kako je postao feminist. Prije godinu dana napisao je knjigu „Manhood: How to Be a Better Man-or Just Live with One“ u kojoj govori o lošem tretmanu muškaraca naspram žena.

Naime, to je i sam shvatio, te nakon što mu je supruga zaprijetila da će ga ostaviti, a djeca nisu s njim razgovarala, počeo je raditi na sebi, jer je shvatio da je problem u njemu.

„Ponos je nešto što trebate pobijediti i riješiti ga se jer vas sputava da postanete bolji čovjek. Bilo da je riječ o ženama ili muškarcima“, rekao je Terry koji je između ostalog govorio i o vlastitom receptu za sreću, kakve su reakcije muškaraca i žena na njegovu knjigu te zašto ne može živjeti bez treninga.

Cijeli intervju pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene