pokazali su bebu

Naš glumac nakon inozemnog angažmana našao se u ulozi života, s lijepom pjevačicom dobio je sina i ne krije koliko je sretan!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lujo Kunčević Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom - 1 Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom - 2 Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom - 3 +0 Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom Galerija

Glumac Lujo Kunčević i pjevačica te manekenka Sara Spinčić u ožujku su postali roditelji preslatke bebice. Zašto su mu dali ime Leon te kako je prošao porođaj našoj otkrili su za In Magazin.

Lujo Kunčević i Sara Spinčić, lijepi mladi glumačko-glazbeni par ne može sakriti svoju sreću, iza njih su četiri mjeseca roditeljskog staža, a središte njihova svemira preslatki je sinčić Leon.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Htio sam oduvijek biti tata i bio je neki plan, a naravno da taj plan se nikada ne ostvari i Leon se dogodio neočekivano, ali je bio apsolutno najljepše iznenađenje u životu", ispričao je Lujo.

"Što se tiče toga jesam li mislio da će to ovako izgledati, nisam, mislio sam da će više spavati", priznaje novopečeni tata.

"Još uvijek želi biti nama na rukama, želi da se mazimo, da mu pričamo... Zapravo je jako vesela beba, što je super i čim mu nešto pričamo se krene smijat", ponosna je mama Sara.

"Nakon noćnog hranjena ga Sara donese u naš krevet i onda on kad se probudi te odluči krenut malo grebati po leđima, ali onda kad se okreneš i vidiš taj osmijeh i čistu izvornu sreću, shvaćaš da je vrijedno", priznaje Lujo.

A koliko ih puta navečer probudi?

"Prestali smo brojat", kratko je prokomentirao glumac.

"Porod je trajao negdje od devet navečer do devet ujutro, točnije do 9:22. Srećom je Lujo mogao biti sa mnom, što mi je stvarno puno pomoglo i eto sve je krenulo nekim prirodnim putem i završilo se tako i nemam što reći, sve je super prošlo zapravo", ispričala je Sara.

"Šest žena u prostoriji. Ja, dvije doktorice, tri medicinske sestre i Sara, a ja kao frajer, mačo, ovo ono. One sve se smiju, sve sretne, a ja ridam k'o kišna godina", priznao je glumac.

No sve skupa je, kaže, dobro podnio. Otkrili su i kako su se odlučili za ime Leon.

"Ja sam predložila, on se sjetio Leonea Glembaja, svidjelo mu se i eto tako je ostalo", otkrila je Sara.

"Leone Glembaj kao jedna kultna uloga pobunjenika, nekog tko ne poštuje taj buržujski sistem i koji se pokušava boriti za neka socijalna prava ljudi, mi je nekako plemenito ime i zato kad je Sara rekla da joj se sviđa Leon, ja sam rekao to je to", dodao je Lujo.

Par se susreo na galionu Tireni koji je poslužio kao odlična pozornica za Lujovu povijesnu predstavu o renesansom Dubrovniku.

"Sara je došla vidjeti predstavu i tu sam ja nju gledao malo više nego naše ostale goste i nekako smo se razumjeli", prepričao je glumac.

Lijepa Sara je pjevačica, prateći je vokal Željku Bebeku, a sinkronizira i crtiće, i nada se da će se uskoro vratiti poslovnim obavezama.

"Iskreno, da se mene pita ja bih mogla sutra ili danas navečer na koncert, ali evo korona je i ta je neka situacija tako da ne zna se ništa, ali čim se sazna ja sam spremna. Lujo će ga čuvati, staviti na spavanje, tako da se mogu organizirati" kaže Sara.

Lujo je u lipnju snimio film o kojem zbog ugovora još uvijek ne smije previše govoriti.

"Za jednu vrlo jaku stranu produkciju, film će biti naravno prikazan u preko 150 država svijeta i jedna velika holivudska zvijezda je unutra, a sad kako će proć, što će s tim biti, hoće li nešto biti dalje s tim i slična pitanja, na njih će vrijeme odgovorit", tajanstven je Lujo.

Sara već ima i manekenske ponude iako je rodila tek prije četiri mjeseca.

"Netko dobije na težini u trudnoći, netko očito izgubi. Mislim, dobila sam ja nešto, ali to je zapravo odmah otišlo, pet dana nakon poroda kao da i nisam bila trudna. Ja sve jedem, sve i svašta, više onog slatkog zapravo tako da mi je očito takva priroda", zadovoljna je Sara.

Žele li još djece?

"To ćemo vidjeti, ne znamo još, nećemo se za ništa sad odlučivati kao sad moramo još, ne moramo. Kako nam dođe, tako će i biti"

Lijepom paru želimo da im se ostvare svi privatni i poslovni planovi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +2 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene