Od mnoštva prijavljenih kandidata, novi početak u prirodi tražit će njih 14, koji samo što nisu odabrani, a početku novog showa veseli se i voditeljica Mia Kovačić.


Gledatelji Nove TV uskoro će se ponovno moći prisjetiti života na selu. Od ove jeseni ponovno započinje hit reality show 'Farma'. Od mnoštva prijavljenih kandidata, novi početak u prirodi tražit će njih 14, koji samo što nisu odabrani, a početku novog showa veseli se i voditeljica Mia Kovačić.

Vezani članci Momčilo Otašević Franka koja je Ćorluku uhvatila u laži ili žustra svađa Momčila Otaševića sa suprugom Jelenom? Vi birate najveći fakap godine, a ovo je tek dio neugodnjaka s naše scene! Farma - Borba za pola milijuna kuna - 8 Farmere već u prvoj epizodi dočekalo neugodno iznenađenje i novi gazda se našao na mukama: "Ne volim mrzovoljne ljude"

'Definitivno mi je sada u četvrtoj sezoni već ugodno biti na farmi na sijenu među životinjama, mislim nije mi bilo toliko neugodno protekle sezone ali jednostavno toliko se navikneš da je to sad evo iza kulisa imam sve, jednostavno ne mogu više sad bez toga', kaže Mia.

Reality show na Novoj TV: Tko će popuniti 14 kreveta?

Kako kaže, život u prirodi ima svoju edukativnu stranu pa ni fizički napori nisu problem:

'Definitivno nije mi stran fizički posao i to mi je draže obavljati nego ove umnije sto se farme tiče, recimo kako gdje zasaditi zašto, koliko to bi se trebala još iispraksirati', priznaje.

Iako se na sve već naviknula, ne zna bi li se tako lako odlučila prihvatiti izazov dužeg života na osamljenom seoskom imanju:

'Ja se divim svima koji su prihvatili ovaj izazov jer smo se toliko već naviknuli na ovaj način života sa svim tehnološkim dostignućima sa vodom koja jednostavno otvoriš slavinu ona ide', kaže.

A što vas sve očekuje u novoj sezoni, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook