Humanitarna akcija

IZAZOVNA LANA JURČEVIĆ Otkrila što je radila zatvorena u sobi satima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Estradne zvijezde zapjevale u znak podrške glazbenom vrtiću.

Glazbeno-humanitarni spektakl sinoć je održan na jaskanskom sajmištu gdje su se okupile mnoge estradne zvijezde kako bi podržale koncert pod nazivom 'Glazbene zvijezde za glazbeni vrtić'. Lana Jurčević, Psihomodo pop, Sandi Cenov, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Lidija Bačić, Davor Radolfi, Barabe, Antonija Šola, Begini, Petra Kovačević, Juraj Galina, Nives Celzijus, Grupa Status, Grupa Romantic, Tarapana Band i Ivan Zak koji je naglasio: 'Jako mi se svidjela ideja glazbenog vrtića i drago mi je da sam dio ove humanitarne akcije koja je uspjela. Iskreno se nadam se da će Jaska imati od sada još više glazbenika!'

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Koncert za jaskanske mališane vratio je Lanu u djetinjstvo. 'Kad bih došla iz škole onda bi se zatvorila u svoju sobu i satima pjevala. Ja sam ti postavila ventilator, našminkala se, sve. . Sa 16 godina sam snimala svoje spotove, znala gdje je dobro svjetlo, gdje se trebam postaviti, rekla je Lana Jurčević.

Svi su ovi glazbenici pokazali nesebičnu volju i podržali svojim radom koncert kojeg je organizirao Centar za kulturu, u suradnji s Gradom Jastrebarsko. 'Jaska je još jednom pokazala kako ima veliko srce. Hvala svim izvođačima koji su nastupili na ovom humanitarnom koncertu i hvala svim posjetiteljima i Jaskancima što su podržali koncert za naše mališane', poručio je gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene