Giuliano i Jole oponašali Lidiju Bačić, Terezu, Severinu... Najviše pozornosti izazvala je imitacija seksi Nives Celzijus!

Galerija


Kako to izgleda kad pjevači imitiraju svoje poznate kolegice? Pokazali su to Giuliano i Jole gostujući u ovotjednoj emisiji Petkom s Petkom. Splitski glazbenici u emisiji su sudjelovali zajedno s klapom Rišpet, a svi zajedno našli su se pred zanimljivim izazovom. Dečki iz klape imitirali su muške kolege, dok je Giuliana i Jolu zapala imitacija kolegica svih generacija. Od Tereze, Jelene Rozge, Doris Dragović, Severine, Josipe Lisac pa sve do Lidije Bačić.

Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram)
Izazov In magazina (FOTO: IN magazin)

Vezani članci Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti" Joško Čagalj Jole Popularni Jole otkriva pod kojim bi uvjetima pristao na političku karijeru: "Trudio bih se da to bude pošteno i transparentno"

Posebno urnebesna bila je imitacija Nives Celzijus koju su Jole i Giuliano pokušali dočarati kroz zamamne atribute koje ju krase. Međutim, dečke iz klape ta je imitacija podsjetila na nešto sasvim drugo. "Ajme, majko što je ovo? Je li ovo pjevačica ili neki drugi žanr?", zapitali su se članovi klape Rišpet.

Jesu li na kraju uspjeli pogodit da je riječ o Nives ili im je upravo seksi pjevačica zadala glavobolje pogledajte u videu.Imitacije Joleta i Giuliana možete pogledati od 3:50 minute.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram)
Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram)