Tijekom koncerta u prepunoj Spaladium Areni Gibonni je vjernoj publici zahvalio što ne slušaju narodnu glazbu.


Koncert o kojem će se govoriti danima. Oliver i Gibonni okupili su 12 tisuća duša željnih dobre dalmatinske zabave. Nešto manje od četiri sata uspjeli su držati hipnotiziranu publiku koja je pjevala sve pjesme uglas. Ponesen atmosferom i prepunom Spaladium Arenom Gibonni je zahvalio publici što ne sluša narodnu glazbu, iako kaže da bi se to moglo možda krivo protumačiti.

Vezani članci Marija Miholjek Voditeljska lica Nove TV otkrila što im znači stati pred kamere: "Puno je tu emocija" Zaprešić boys - 1 Pripremali su 15 godina pjesmu za grad heroj zbog velikog poštovanja: "Za ovu sam pjesmu posebno emotivan"

"Rekao sam i na koncertu da mi je skroz jasno da netko tko je mlad i hormonalan radije sluša mladu pjevačicu koja pjeva narodnjake nego mene. To je meni jasno tako da to ne osuđujem. Ali sam zadovoljan i sritan i htio sam im dati do znanja da sam zadovoljan jer postoji publika za nas", rekao je legendarni Gibo.

I to kakva publika. Uz promociju aktualnog albuma 'Familia' Oliver i Gibonni uspjeli su u tome da na jednom mjestu okupe vlastitu obitelj.

"Mislim da su svi bili, ako je tko falio sutra ćemo saznat. Dat ćemo im neopravdane", šali se Gibonni.

A upravo se Oliverova obitelj nedavno proširila. Sin Davor uplovio je u bračnu luku. Kao i svaki pravi roditelj i Oliver je za sina imao pokoji savjet.

"Uvijek kad dici govoriš nešto oni to razumiju tek za 20 godina. Ali neka, onda se barem tada toga sjete", kaže Oliver koji tijekom nastupa nije otpjevao neke od svojih najdražih pjesama.

"Ne bi htio maltretirat ovoliko ljudi na jednom mistu, kad budemo imali jedan intimni prostor gdje mogu gledati ljude u oči onda ću", najavio je Oliver.

Što su nam još otkrili Gibonni i Oliver pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.