Poznati pjevač Zlatan Stipišić Gibonni otkrio je kako je napisao pjesmu 'Cesarica' te što bi radio da nije postao glazbenik.


Okupljeno mnoštvo na glavnom zagrebačkom trgu pokazalo je da se publika zaželjela Gibonnijevih koncerata. Promovirao je album 'Familija' koji dijeli s Oliverom. Otkrio je kako je za inspiraciju zaslužna jedna daska za glačanje, priznao kako je pjesma 'Cesarica' nastala u jednoj noći i da nije glazbenik, što bi radio.

Vezani članci Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti" Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

'Dvadeset minuta, nisam se silno trudio, ništa nisam mijenjao na njoj, ni jednu riječ, zarez, bila je takva kakva je. Nerealno romantična, bila je pjesma kao da nije i za to vrijeme, to je bila '92. Niti je bila za to vrijeme niti, nije to realna veza. To je kao da gledaš neki talijanski film ili američki mjuzikl gdje su svi dobri, svi se smiješe, izlaze na prozor, svi pjevaju.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.