Prije 15 godina počela je jedna televizijska avantura.


Nova TV prije 15 gdoina krenula je s emitiranjem i od tada prešla dalek put - prva komercijalna televizija u Hrvatskoj danas je lider na medijskom tržištu. Sada je vrijeme za novu eru i veliko slavlje.

15 GODINA PONOSA 'U ovom moru svega i svačega važno je ostati svoj'

Vezani članci Maja Šuput - 1 Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica" Slika nije dostupna U 2015.godini najgledanija televizija bila je Nova TV

'Što se mene tiče ja sam postala dio cijele ove priče slučajno i vrlo sam ponosna i sretna radi toga', rekla je Minea. Goste večeri je bio glazbenik Gibonni koji je oduševio goste. 'Nije lako izdržat ni godinu dana, kamoli 15. Eto svaka čast. Ja vam čestitam, želim vam da vam sve bude po planu', poručio je Gibbo.

Gosti proslave prisjetili su se i najjačih izdanja zabavnog programa Nove TV, a neke od najuspješnijih kao što su Farma, Kud puklo da puklo, Tvoje lice zvuči poznato i inMagazin gledatelji imaju priliku pratiti i u aktualnoj jesenskoj shemi. 'Kad svi ti ljudi daju sve od sebe i rade najbolje što mogu mora to makar biti OK', kaže glumica Momčilo Otašević.

Kako je bilo na partiju o kojem svi pričaju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook