Svojim zgodama i nezgodama sa seoskog imanja znali su nas satima zabavljati. Naravno, riječ je o bivšim Farmerima koji su sudjelovali u tom reality showu. Oni su i danas važan dio domaćeg javnog života pa smo odlučili provjeriti gdje su i što rade.


Gdje su i što rade danas poznati Farmeri? Naši poznati Hrvati snašli su se i nakon showa te vode uspješne karijere.

Vezani članci Ivana Paris Ivana Paris potvrdila da je opet zaljubljena, a tko je njezin novi odabranik? ''Što da kažem, sretna sam'' Ivana Paris Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi

Pobjednik druge sezone Mario Mlinarić je nakon izlaska s Farme otvorio fitness centar te je oborio nekoliko svjetskih rekorda. Pobjednik treće sezone Kristijan Rahimovski i dalje je uspješan glazbenik, te je objavio i hit singl s Denisom Dumančićem. Otac je dvojice dječaka, David ima 5, a Filip 4 godine.

>>  Farmerski golupčići pokazali sina!

Rafael Dropulić Rafo isto je jedan od pobjednika popularnog showa. Rafo se i dalje bavi glazbom, no živi povučeno i rijetko se pojavljuje u javnosti. Nakon farme, u listopadu 2010. se i oženio.

Na Farmi je bila i pjevačica Ivana Marbila je na Farmi prije pet godina. U međuvremenu je postala supruga i mama kćerkice, a izdala je i novi album. I Daniel Popović objavljuje album nakon deset godina.

Neki farmeri sasvim su promijenili zanimanja. Bivša manekenka Petra Maroja danas je menadžerica fitness centra, bivši boksački prvak Stipe Drviš napustio je profesionalni boks, otvorio lokal, oženio se, a postao je i otac. Stefan Lupino posvetio se svojim umjetničkim djelima, te je prestao fotografirati golišave starlete.

Ljubavne priče s Farme

S Farme su potekle i dvije ljubavne priče. Prva je između pjevača Josipa Ivančića i bivše manekenke Jelene Bosančić. Par se zaljubio na Farmi, zatim su se vjenčali i dobili sina Tomu.

Osim njih, sretni su bili i bivši Mister Dino Bubičić i Missica Ivana Paris koju su dobili sina Leonida.

Priču o bivšim Farmerima pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook