Ivana Marić i Marko Bujanović iz benda Gazde komentirali su trenutak u kojem ga je ona skinula i oduševila cijelu Hrvatsku.


U ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovali su Gazde! Simpatični momci prošli su kroz brojne izazove, kao što su ruljenje kukuruza i hvatanja kruške, a zabavili su glazbenim izvedbama Mineu i Dalibora Petka.

Vezani članci Ivan Dečak, Žanamari Lalić, Indira Levak i Stjepan Hauser Poznati Hrvati otkrili su nam što će prvo učiniti kad završe mjere izolacije, Hauser sasvim iskren! Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Maja Bajamić poručila proscima: "Sve to izgleda nakrivo kad se stavi"

Dok su izvodili jedan od svojih najvećih hitova 'Ja pijem da zaboravim', u izvedbi im se pridružila i kolegica Ivana Marić. Ona ih je, naime, u prošlogodišnjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' sjajno imitirala. U nedjelju kreće nova sezona showa, gdje nas očekuju sjajne nove transformacije.

Podsjetila je kako je sve izgledalo i koliko je dugo vježbala. Oduševljen je bio i frontmen Gazdi: 'Skinula me skroz!'. 'Za transformaciju sam se pripremala psihički', rekla je kroz smijeha Marić. 'Meni su stalno stizale poruke, to su svi gledali', prisjetio se Marko trenutka kad ga je Ivana 'skinula' u popularnom showu. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.