Svi je hvale!

Vidjela ju je i čula cijela Hrvatska, a o talentu ove djevojke već se danima govori u superlativima

Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) +2 Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Galerija

''Čudo od djeteta'' i ''talent koji nije s ovog planeta'' samo su neki od komentara i pohvala kojima je žiri Supertalenta obasuo 14-godišnju Gabrielu Braičić u prošloj emisiji. Treći zlatni gumb oborio je s nogu ne samo žiri i publiku već i cijelu Hrvatsku.

Treći zlatni gumb u sedmoj sezoni showa ''Supertalent'' oborio je s nogu ne samo žiri i publiku, već i cijelu Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Oduševila nastupom ANKETA Mi smo je jedva prepoznali: Diva koju zbog talenta uspoređuju s Whitney stvarno je predivna!

''Ja sam tu pjesmu tada prvi put čula i nisam imala pojma da će to otpjevati i kako to zvuči jer kad smo je pitali kod kuće što je pripremila, što će otpjevati, rekla je: 'Vidjet ćete, čut ćete''', priča nam Anita Braičić, Gabrijelina majka. 

A vidjela ju je i čula cijela Hrvatska. O talentu ove djevojke već se danima govori u superlativima.

''Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto se rađa jedanput u tisuću godina, ti toga moraš biti svjesna'', rekla joj je Martina u showu. 

''Otkad sjedim za ovim stolom i žiriram ovdje, ovako nešto nisam čula'', složila se Maja. 

''Imam pravo reći da ovo nije ni da ni ne, ovo je zlatni gumb'', dovršio je Janko njihova izlaganja prošlu subotu. 

I tako se Gabriela izravno plasirala u itekako zasluženo polufinale.

''Svi me hvale, kad sam došla u školu, isto i profesori i svi drugi koje ne znam iz drugih razreda, svi su mi čestitali'', priča nam. 

Gabrijelina majka kaže kako su oni već odavno upoznati s njezinim talentom te da su se navikli na nju. 

''Ona pjeva po cijele dane doma, u kući, do kuće, bilo šta da radi, ona stalno pjeva. Nekad nam čak ide na živce, pa je molimo: 'Molim te, Gabi, stišaj se, umiri se' i tako'', govori u šali. 

Gabrijelin talent nije prošao nezapaženo ni na brojnim festivalima na kojima je nastupala i izvan granica Lijepe Naše.

''I tamo su me isto primjećivali ostali, dobivala sam nagrade, znali su me oni, ali, evo, sad me zna i cijela Hrvatska'', kaže nam ova simpatična Omišanka. 

''Svi se javljaju, svi su plakali, stalno je slušaju, ne mogu doći k sebi, ne mogu zamisliti da je ona takav talent, da oni nisu znali da je ona takva'', priča nam Gabrijelina majka. 

Do polufinala, evo prilike da u ovom neospornom talentu uživate još malo u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene