Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frontmenu popularnog benda nije bilo dobro...


Hitom 'Mislim pozitivno' grupa Magazin otvorila je koncert na Rujanfestu rasplesavši publiku. Vrckava Andrea Šušnjara prije nekoliko tjedana najavila je promjenu svojeg prepoznatljivog imidža, što je sinoć i pokazala. Minicama je tvrdi, rekla zbogom!

Vezani članci Slika nije dostupna Kojeg doktora posjećuje Andrea? Slika nije dostupna Magazin i Mejaši rasplesali sve posjetitelje Rujanfesta

'Svi od mene uvijek očekuju šljokičaste minice, kratke, pa sam ja odlučila doći u dugim gaćama, u kombinezonu, pa su se sad svi nekako šokirali kad sam ušla unutra. Ne znam koliko je dobro, koliko loše, ali ja se ugodno osjećam', otkrila je Šušnjara.

Kad je bila mlađa, sanjala je o tome da postane pjevačica Magazina, a sada sanja da će u jednom trenutku napokon moći iskoristiti svoju diplomu odgojiteljice. Teško je, ipak, jednu ljubav pomiriti s drugom... No, zato je Andrea napokon dočekala izlazak Magazinova albuma!

Andreja Šušnjara promijenila izgled - ovakvu je još niste vidjeli!

Pozornicu je nakon nastupa prepustila kolegama iz Varaždina.

'Volim te brze zabavne pjesme, ritmove, tako da mi je 'Zorica' broj jedan. Mislim da su stvarno razvalili s tom pjesmom', nahvalila je Andrea svoje kolege.

Popularni Varaždinci, publiku su raspametili 'Zoricom'. Iako je frontmen Edo Drakulić prije nekoliko dana kolabirao zbog prenatrpanog rasporeda i iscrpljenosti, te su mnogi strepjeli da se njihov nastup ne otkaže, to se nije dogodilo. Edo, kaže, ne odustaje.

'Kombinacija nespavanja, ne jedenja, puno gaža i malo me sve to iscrpilo, pad imuniteta, mala viroza, ali ništa strašno, kao nov sam', umirio je Edo svoje obožavatelje.

Edi je preporučena operacija glasnica, a hoće li se odlučiti na taj korak, saznajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook