Promjena planova

Frontmen Adastre zbog epidemije koronavirusa odgodio svadbu: ''Moramo malo pričekati sad''

Jerko Marić, pjevač grupe Adastra Jerko Marić, pjevač grupe Adastra DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marić, pjevač grupe Adastra Spot nove pjesme grupe Adastra Spot nove pjesme grupe Adastra +0 Spot nove pjesme grupe Adastra Galerija

Grupa Adastra publiku je osvojila još 2007. godine s velikim hitom "Nabujala rijeka". Ovih dana objavili su novu pjesmu, na kojoj su radili s poznatim glazbenim imenima, pokrenuli su humanitarnu akciju "Ana želi disati", kako bi pomogli teško bolesnoj sedamaestogodišnjakinji. S koncertnim aktivnostima, kao i svi drugi, morali su prestati.

Ovako zvuči nova pjesma grupe Adastra. Nastala je prvom autorskom suradnjom hitmejkera Željka Krznarića i pjevača Adastre, Jerka Marića, a gitarski solo u ovoj pjesmi odsvirao je poznati gistarist Alen Brentini.

Pogledaj i ovo showbuzz Pita se Adastra VIDEO Jeste li vidjeli Anu?

''Željko Krznarić je napisao ''Nek' te zagrli netko sretniji'' ima jedno 50 hitova bar, a Alen Brentini je gitarist koji je svirao po stadionima po cijeloj Europi', priča Jerko. 

"Još u sve vjerujem" pjesma je koja je, kako kaže Marić, na prvo slušanje osvojila ženski dio publike.

''Kad puno žena dođe na koncert onda to skuže i muški pa dođu i oni to mi je super, super mi je ta ženska reakcija. Žene hvala!'', poručuje. 

Baš kao i druge glazbenike i Adastra je zbog epidemije koronavirusa morala otkazati sve koncerte.

''Naši prvi koncerti su tek onako u sedmom, osmom mjesecu, nadamo se da će tada biti sve u redu, nadam se da će do Uskrsa sve proći. Što je, tu je'', govori. 

A zbog cijele ove situacije, frontmen Adastre otkazao je i i vjenačnje sa zaručnicom Anom.

''Moramo malo pričekati sad, ne smiju se okupljati ljudi'', govori. 

Posljednjih nekoliko mjeseci Jerko Marić je kroz svoje društvo za promicanje glazbe "Zvuk svjetlosti" pokrenuo humanitarnu akciju "Ana želi disati" kako bi pomogao teško bolesnoj sedamaestogodišnjakinji.

''Radi se o jednoj maloj djevojčici iz Požege zove Ana Kakuk, ona inače boluje od cistične fibroze. Skupljali smo novce nadajući se da ćemo skupiti za taj jedan uređaj, a ana kraju smo skupili ne za jedan, nego za tri uređaja koja su njoj potrebna i za lijekove idućih 5 godina. Hvala svima, ova zemlja nevjerojatno koliko ima veliko srce '', priča. 

Pomagao je i Ediju Abaziju, dečku iz popravnog doma kojem je otvorio vrata glazbene karijere. Napisao mu je pjesmu, Abazi je nastupao na Adastrinim koncertima, a onda ih je bez objašnjenja, odlučio napustiti.

''Edi je vjerojatno onako malo nestrpljiv pa je hitno želio postati zvijezda, ono jako brzo, a to baš i ne ide. Jako, jako dugotrajan je to proces pogotovo u Hrvatskoj'', kaže Jerko. 

Mladi Edi nastupio je i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom koju mu je napisao njegov novi suradnik Srđan Sekulović Skansi.

Što nam je sve Jerko još ispričao, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene