Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajana je jedna neobična frizerka. Obožava raditi lude i originalne frizure. Najdraža boja joj je ružičasta, zbog čega je u srednjoj školi dobila nadimak Pinky.


Svoju pozitivnu energiju Tajana širi oko sebe, a na posao uvijek stiže sa smješkom. Svojim izgledom sasvim je tipična žena, ali nakon završenog posla u salonu, Pinky se posvećuje svojoj drugoj ljubavi.

Georgina Lillis dokazala da svijet nogometa više nije rezerviran samo za muškarce

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

'Svaku večer odlazimo do garaže, kontroliramo naš auto koji je predviđen za rally utrke. Tako da smo svaki vikend na treningu vožnje ili nekamo odemo i pogledamo utrku pa se tako vrijeme poslije posla uvijek svede na rally', objasnila je Tajana.

Klijentice se iznenade kada saznaju čime se bavi. Teško im je povezati ružičastu boju i škripanje guma. Ipak, ova frizerka u isto vrijeme može napraviti savršenu frizuru i razmišljati o sasvim drugim stvarima.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook