Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iza Frane Lasića četiri su braka, među kojima i najkraći na ovim prostorima, okončan nakon samo 21 dan.


Glumac za kojim su uzdisale brojne žene, vječni je zavodnik Frano Lasić. Zakoračivši u šezdesete, sreća mu se osmjehnula u četvrtom braku, zbog kojeg se preselio u Beograd. Unatoč hladnoći, u ovom predblagdanskom ozračju najviše ga vesele šetnje sa suprugom.

Vezani članci Slika nije dostupna 30 GODINA MLAĐA Frano Lasić progovorio o braku s lijepom Milenom Slika nije dostupna Frano oženio 30 godina mlađu Beograđanku!

'Ja volim ovu predblagdansku atmosferu tako da baš uživamo. Okitili smo stan i sad samo uživamo', rekla je modna stilistica Milena Matić.

Iza poznatog glumca četiri su braka, među kojima i najkraći na ovim prostorima, okončan nakon samo 21 dan. Sreću je napokon pronašao s trideset godina mlađom stilisticom Milenom, s kojom će u svibnju proslaviti prvu godišnjicu.

'Možda se odlučimo na proslavu u intimi doma, a možda se odlučimo otići nekamo, na primjer u Dubrovnik', kaže Frano.

Kao tajnu dobrog braka danas ističe da je najvažnije puno ljubavi, puno razumijevanja i poštovanje između partnera. Glumac s vjerojatno najbogatijim bračnim stažem na ovim prostorima djeluje zadovoljno. Ne brine se čak ni o često spominjanoj kriznoj, sedmoj godini braka. Jednog dana veselio bi se unucima, od kojih nikada ne bi tražio da ga zovu imenom, već bi bio ponosan na titulu djeda.

Trenutačno je Frano posvećen povratku na glazbenu scenu, a što nam priprema pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook